Βέροια: Ακόμη ένα τροχαίο στην Πιερίων... Θα παρθούν μέτρα κάποτε;


Ακόμα ένα τροχαίο, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης (30/6/2020) στο "γνωστό" σημείο της διασταύρωσης της οδού Πιερίων με την ανηφόρα προς Νοσοκομείο και την οδό Σωτήρη Πέτρουλα (στο "Σπέσιαλ"). 

Ως είδηση από μόνο του το περιστατικό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, καθώς - δυστυχώς - έχουμε συνηθίσει να γίνονται πολλά ατυχήματα στο σημείο. 

Θα μπορούσε όμως να είναι σοβαρή είδηση το γεγονός ότι ενώ έχει επισημανθεί εδώ και χρόνια η επικινδυνότητα στο σημείο, δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση. 

Η Τροχαία ανέκαθεν πρότεινε να μπουν φανάρια στο σημείο, κάτι που δεν έχει γίνει αποδεκτό από το Δήμο Βέροιας και συγκεκριμένα από την Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων. Από την άλλη, υπάρχουν οι προτάσεις να αλλάξει η προτεραιότητα, ειδικά επειδή πρόκειται για δρόμο που οδηγεί στο νοσοκομείο, να υπάρξει έντονη σήμανση κλπ.

Προτάσεις υπάρχουν πολλές και πρέπει να επιλεχθεί η καλύτερη. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν είναι η "καλύτερη" πρόταση να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Έχει αποδειχθεί εν τοις πράγμασι ότι δεν είναι...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο