Βέροια: Με τον υπαίθριο εσπερινό στο "Βήμα" ολοκληρώθηκαν τα 26α Παύλεια (βίντεο - φώτο)


Με τον καθιερωμένο Υπαίθριο Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στη Βέροια, ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020 τα 26α Παύλεια και κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις της Μητρόπολης Βεροίας, προς τιμήν του ιδρυτή της Αποστόλου. 

Στο Εσπερινό χοροστάτησε ο τοπικός Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και συμμετείχαν οι Μητροπολίτες: Καστορίας κ. Σεραφείμ, Κασανδρείας κ. Νικόδημος, Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, Άρτης κ. Καλλίνικος, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, καθώς και πλήθος ιερέων, τόσο από την Μητρόπολη Βεροίας, όσο και από άλλες Μητροπόλεις. 


Παρόντες στον Εσπερινό ήταν και οι εκπρόσωποι των Αρχών, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός και βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης, μεταξύ άλλων που είπε, κήρυξε τη λήξη των ΚΣΤ' Παυλείων, ενώ αντιφωνόντας εκ μέρους των Αρχιερέων μίλησε ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ. 

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοσης της τελετής που έκανε το InVeria.gr και σχετικές φωτογραφίες:












































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο