Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον Τρίλοφο Βέροιας μετά την καταστροφική πυρκαγιά σε σπίτι οικογένειας οικονομικών μεταναστών


Μια αλυσίδα ανθρωπιάς στήνεται στον Τρίλοφο μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο σπίτι οικονομικών μεταναστών που χρόνια ζουν και εργάζονται στον Τρίλοφο (δείτε το ρεπορτάζ του InVeria.gr από την πυρκαγιά). 

Σε ανάρτηση στην σελίδα του fb του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Τριλόφου αναφέρεται:

Χθες είχαμε το θλιβερό περιστατικό της ολικής καταστροφής του σπιτιού της οικογένειας του Τζίμι και της Άννας, από πυρκαγιά.

Η οικογένεια, αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις σε εξοπλισμό σπιτιού και ρούχα αφού όλα καταστράφηκαν.

Σε συνεννόηση με την οικογένεια, καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου Γονέων αλλα και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν και παρακαλώ πολύ ενημερώστε σχετικά για τη δράση μας αυτή, αύριο 13 Ιουλίου και ώρες 9 με 11 το πρωί, στο κάτω σχολείο όπου θα βρίσκονται μέλη του ΔΣ ή στο τηλέφωνο του νηπιαγωγείου 23310 93100, να έρθουν και να δηλώσουν αν έχουν διαθέσιμο ή μπορούν να προσφέρουν, ένα έπιπλο που δεν χρειάζονται πλέον, έναν καναπέ, μια ντουλάπα, ένα τραπέζι, καρέκλες, μια πολυθρόνα κτλ μια ηλεκτρική συσκευή ίσως, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, κουζουνικά σκεύη αλλά και ρούχα για τους γονείς αλλά και τα 2 παιδάκια τους. Την Ερβίσα 7 ετών και τη Δέσποινα 9 ετών.

Και ότι άλλο σκέφτεστε ότι χρειάζεται η οικογένεια να πατήσει ξανά στα πόδια της.

Τα υφασμάτινα (ρουχα, σεντόνια κτλ) θα μπορείτε να τα αφήνετε και επιτόπου.
Για τα έπιπλα θα αφήσετε τα στοιχεία για να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί σας λόγω χώρου και αναλόγως των αναγκών της.

Σας καλώ να βοηθήσουμε, "τον συνάνθρωπό μας" με μια πράξη αγάπης!!

Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας!!!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο