Τσανικλίδης και Κουλουβράκου στο Μαρκόπουλο

Στην παρουσίαση του προγράμματος για την πολιτική προστασία και τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών στο Μαρκόπουλο από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατουλη και στην συνεστίαση της ΔΗΜΤΟ Παιανίας Γλυκών Νερών παραβρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ κ. Τσανικλίδης και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής κα Κουλουβράκη.

Την πολιτική δέσμευση ότι η υφιστάμενη δραματική κατάσταση θα αλλάξει στην Περιφέρεια Αττικής και ότι θα ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα την προσπάθεια για να μην αισθάνεται κανένας πολίτης απροστάτευτος, έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας και είχε ως κεντρικό θέμα την Πολιτική Προστασία και τη διαχείριση φυσικών καταστροφών.

Ο Γ. Πατούλης τόνισε ότι η Πολιτική Προστασία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του και παρουσίασε τους 10 κεντρικούς άξονες του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική για μια αποτελεσματική Πολιτική Προστασία και διαχείριση φυσικών καταστροφών.

Μεταξύ αυτών των αξόνων είναι η πρόληψη, η σύνταξη επιχειρησιακού σχεδίου, η εφαρμογή έγκαιρων συστημάτων ειδοποίησης και την εκπαίδευση εμπλεκόμενων στελεχών και την ενημέρωση των ευπαθών ομάδων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.