Αγώνας δρόμου στη Ραφήνα για τη σωτηρία των αδέσποτων

Σε ένδικα μέσα (ανακοπή) προχωρά ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου, για να “σταματήσει” την απόφαση του εισαγγελέα για το κυνοκομείο, που θα οδηγούσε στο να αφεθούν στην πόλη πάνω από 160 σκυλιά που “φιλοξενούνται” εκεί, με τεράστια κοινωνικά προβλήματα, ακόμη και ασφαλείας.

Επειδή η υπόθεση είναι ιδιάζουσας σημασίας για τον Δήμο και η εκτέλεση της διάταξης της Εισαγγελέως θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα διαχείρισης των ζώων που θα απομακρυνθούν από το ακίνητο ιδιοκτησίας του, χωρίς να υπάρχει άμεση λύση για την περαιτέρω φιλοξενία τους, θα πρέπει να προσβληθεί αυτή με τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα και βοηθήματα και συγκεκριμένα να ασκηθεί κατ’ αυτής αίτηση ανάκλησης.

Ταυτόχρονα, έχουν ζητήσει οικονομική ενίσχυση, για να φτιαχτεί καινούργιο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Σύμφωνα με τον Πήγασο την Φιλοζωική Ραφήνας-Πικερμίου, δικηγόρος του Συλλόγου σε συνεργασία με Δικηγόρο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, έχουν αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο και εμείς αλλά και ο Δήμος για να μη βρεθούν στο δρόμο όλες αυτές οι άμοιρες ψυχές. Θα σας ενημερώνουμε για ότι καινούργιο προκύπτει.

160 ψυχές που δεν γνωρίζουν από δρόμους, που μεγάλωσαν σε ένα καταφύγιο γιατί δεν τα διάλεξε κανείς, που είναι άρρωστα και χρειάζονται θεραπεία, που είναι ηλικιωμένα και δεν θα επιζούσαν έξω, αυτά που ενοχλούσαν κάποιους… Όλα αυτά τα πλάσματα τα καταδικάζουν σε αργό θάνατο. Αυτό τους αξίζει; Αυτό λέγεται δικαιοσύνη;

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.