Άγριες Μέλισσες: Το σκηνικό αριστούργημα της σειράς στα Σπάτα που σε ταξιδεύει στον χρόνο UP’ο ψηλά

Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη και ακριβότερη ελληνική παραγωγή της τελευταίας δεκαετίας. Μέσα από τα σκηνικά, ο θεατής έχει την αίσθηση ότι μεταφέρεται στη δεκαετία του ’50, όπου και εκτυλίσσεται η ιστορία.

Η ομάδα Up Stories ανακάλυψε τον τόπο όπου έχει στηθεί το ονειρεμένο σκηνικό, όπου γίνονται τα βασικά γυρίσματα της σειράς και το παρουσιάζει… Up’ο ψηλά.

Για την ακριβέστερη χρονική απεικόνιση, ωστόσο, λίγοι ξέρουν ότι, στην πραγματικότητα, χρειάστηκε να κατασκευαστεί από την αρχή μια νέα πόλη -όχι στην περιοχή του θεσσαλικού κάμπου, αλλά στο Στούντιο Κάπα στα Σπάτα.

Στο πανοραμικό βίντεο που σας παρουσιάζουμε αποκαλύπτεται, σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια, η λεπτομέρεια και η «μαγεία» της σκηνογραφίας του Αντώνη Χαλκιά. Η παραγωγή έστησε σπίτια και καταστήματα μπροστά στο χωμάτινο δρόμο ενός χωριού.

Επίσης για της ανάγκες του βίντεο μας ταξιδέψαμε και στην Ελληνική ύπαιθρο προκειμένου να πλαισιώσουμε με όμορφες εικόνες το βίντεο μας.

Πηγή βίντεο: Up Stories

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.