«Άλωσε» το Μενίδι η Θύελλα Ραφήνας, 2-0 τον Αχαρναϊκό

Παίζοντας πολύ έξυπνα η Θύελλα Ραφήνας κατάφερε να «κλειδώσει» τον Αχαρναϊκό, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του εντός έδρας απώλεια επικρατώντας με το τελικό 2-0.

Οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να το διατηρήσουν ως το φινάλε, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 53’, μην επιτρέποντας ουσιαστικά στους γηπεδούχους να κάνουν κλασική ευκαιρία!

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Μανδύλης με απευθείας φάουλ, ενώ στο 41’ ο Δημητρίου με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ στο 50’, με τη Θύελλα να μένει με 10 παίκτες από το 53’ λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο τέλος έμειναν και οι γηπεδούχοι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσούτση στο 91’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Σουλτανίδη.

https://www.facebook.com/thiellafc.gr/videos/700986603742461/

Διαιτήτευσαν οι Αυγερινός, Σταματόπουλος, Πουτσέλας (Αρκαδίας).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Ντ. Μπατίστα): Γκιμούσης, Αμπάρα (46’ Σαρηγιάννης), Τασσιουλής, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας (80’ Σκουλής), Κόττας, Κιρτζιαλίδης, Κυριακίδης, Τσούτσης, Πλαβούκος (46’ Ορτολάνι – 77’ λ. τρ. Χριστόπουλος), Φέρι.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦ. (Ν. Μεσολόγγης): Πάντος, Ιωαννίδης (51’ Αράπης), Παπαδόπουλος, Μανδύλης, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης (70’ Σαντίκου), Σουλτανίδης, Κανελλόπουλος (53’ Σχίζας), Δημητρίου, Ματσαδές (83’ Ζέκιο).

Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com

  • Φωτό αρχείου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.