Απίστευτα βρισίδια στη συνάντηση Βαρθακούρη – Ψινάκη στα Σπάτα: «Γελοία… Δε σ’ έπνιγα μικρή» (video)

Ένα απίστευτο βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χάρης Βαρθακούρης. Στο απόσπασμα βλέπουμε τον τραγουδιστή μέσα στο αεροπλάνο και από πίσω του τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος δε σταματά να τον… βρίζει.

Οι δυο τους φυσικά κάνουν πλάκα, καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Ο Χάρης Βαρθακούρης συνόδευσε το απόσπασμα με την εξής μακροσκελή ανάρτηση στην οποία μιλάει για τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη:

«Tο βίντεο είναι ακατάλληλο για ανήλικους και περιέχει τοποθέτηση μπινελικίων!

Θυμίζω σε όσους το ξέρουν και ενημερώνω όσους δεν.. (αν και είναι εύκολο να το υποθέσει κανείς) ότι μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου το να βλέπω τραγουδιστές και ηθοποιούς, ήταν ρουτίνα & καθημερινότητα. Άτομα για τα οποία ο κόσμος ένιωθε και νιώθει δέος, για μένα ήταν «κοινοί θνητοί» που η μεγάλη πλειοψηφία τους με ήξερε πριν ακόμα κάνω τα πρώτα μου βήματα.

Ένα από τα ΠΙΟ αγαπημένα μου πρόσωπα, που έμπαινε σχεδόν σε καθημερινή βάση στο σπίτι μου από τότε που ήμουν (προ)έφηβος, είναι ο Ηλίας. Όλα αυτά προ τηλεοπτικής περσόνας, προ πολιτικής, προ μανατζεριλικίων με Σάκη.

Όχι ότι δεν κουβαλούσε τρέλα, αλίμονο, αυτή δεν δαμάζεται, ωστόσο ήταν «Ψινάκης light», σε σχέση με αυτόν που ξέρετε. Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενη ανάρτησή μου, όταν ανέβασα φωτογραφία του πατέρα μου με τον Ηλία, του χρωστάω, μεταξύ άλλων, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της εφηβικής ζωής μου διότι ο Ηλίας ήταν αυτός που σχεδόν επέβαλε στους γονείς μου να με βγάλουν από το «παιδικό» μου δωμάτιο και να μου παραχωρήσουν ένα μικρό διαμέρισμα που εφάπτετο με το κυρίως σπίτι, ουσιαστικά βοηθώντας με να ανεξαρτητοποιηθώ και να έχω την ησυχία μου, να μπορώ να ακούω τη μουσική μου, να φέρνω φίλους (και φίλες), να γράφω τα τραγούδια μου & να παίζω τα πιάνα μου, χωρίς να ενοχλώ και, κυρίως, χωρίς να με ενοχλεί, κανένας!
Ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή μου αυτό και χωρίς τον Ηλία δεν θα είχε συμβεί.

Που θέλω να καταλήξω;
Ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί (και δικαιούται) να με βρίζει και να με αποκαλεί ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

Άλλωστε δεν τα εννοεί. Εκτός αυτού, το τελευταίο διάστημα, έχετε ακούσει κι από μένα, έστω κι αν τα καλύπτουν ΜΠΙΠ, τα ίδια και χειρότερα… Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τελικά…

Υγ. Έτυχε να πετάμε παρέα για Κύπρο και οι θέσεις μας, συμπωματικά, ήταν όπως τις βλέπετε!».

 

 

View this post on Instagram

 

Το βίντεο είναι ακατάλληλο για ανήλικους και περιέχει τοποθέτηση μπινελικίων! Θυμίζω σε όσους το ξέρουν και ενημερώνω όσους δεν.. (αν και είναι εύκολο να το υποθέσει κανείς) ότι μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου το να βλέπω τραγουδιστές και ηθοποιούς, ήταν ρουτίνα & καθημερινότητα. Άτομα για τα οποία ο κόσμος ένιωθε και νιώθει δέος, για μένα ήταν «κοινοί θνητοί» που η μεγάλη πλειοψηφία τους με ήξερε πριν ακόμα κάνω τα πρώτα μου βήματα. Ενα από τα ΠΙΟ αγαπημένα μου πρόσωπα, που έμπαινε σχεδόν σε καθημερινή βάση στο σπίτι μου από τότε που ήμουν (προ)εφηβος, είναι ο Ηλίας. Όλα αυτά προ τηλεοπτικής περσόνας, προ πολιτικής, προ μανατζεριλικίων με Σάκη. Όχι ότι δεν κουβαλούσε τρέλα, αλίμονο, αυτή δεν δαμάζεται, ωστόσο ήταν «Ψινάκης light», σε σχέση με αυτόν που ξέρετε. Οπως έχω γράψει και σε προηγούμενη ανάρτησή μου, όταν ανέβασα φωτογραφία του πατέρα μου με τον Ηλία, του χρωστάω, μεταξύ άλλων, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της εφηβικής ζωής μου διότι ο Ηλίας ήταν αυτός που σχεδόν επέβαλε στους γονείς μου να με βγάλουν από το «παιδικό» μου δωμάτιο και να μου παραχωρήσουν ένα μικρό διαμέρισμα που εφάπτετο με το κυρίως σπίτι, ουσιαστικά βοηθώντας με να ανεξαρτητοποιηθώ και να εχω την ησυχία μου, να μπορώ να ακούω τη μουσική μου, να φερνω φίλους (και φίλες), να γράφω τα τραγούδια μου & να παίζω τα πιάνα μου, χωρις να ενοχλώ και, κυρίως, χωρίς να με ενοχλεί, κανένας! Ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή μου αυτό και χωρίς τον Ηλία δεν θα είχε συμβεί. Που θέλω να καταλήξω; Ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί (και δικαιούται) να με βρίζει και να με αποκαλεί ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ 😜🤘🏻 Άλλωστε δεν τα εννοεί 🥰😇🤔 Εκτός αυτού, το τελευταίο διάστημα, έχετε ακούσει κι από μένα, έστω κι αν τα καλύπτουν ΜΠΙΠ, τα ίδια και χειρότερα… Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τελικά… 😉 Υγ. Έτυχε να πεταμε παρέα για Κύπρο και οι θέσεις μας, συμπτωματικά, ήταν όπως τις βλέπετε!

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on

fthis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.