Αρτέμιδα-Σπάτα: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Ο νέος Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος, δηλ. ο παλιός, αφού το μελέτησε το πράγμα για μια τετραετία (κάτι σαν το Ζήκο να πούμε που έμενε 4 χρόνια στην ίδια τάξη για να τα μάθει καλά τα γράμματα) αποφάσισε ότι και… οι δρόμοι είναι χρήσιμοι σε ένα Δήμο.

Μαθαίνουμε ότι στη Λούτσα μόνο (άσε στα Σπάτα δεν συζητάμε) θα φτιαχτούν 256 ταχείας κυκλοφορίας και άλλοι 872 παράδρομοι, με έμφαση στο αμμοχάλικο και τις λακκούβες. Το’ χει ο άνθρωπος πώς να το κάνουμε.

Στο δημοτικό πάλι, δεν το’ χει. Κάτι του πέταξε η Ραφτοπούλου και τον έπιασε αδιάβαστο. Τι να κάνει και ο πρόεδρος του ΔΣ, διέκοψε τη συνεδρίαση, για να βρει ο Δήμαρχος τα χαρτιά του. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν έκανε και πολύ ώρα.

Και μιας και είπαμε Ραφτοπούλου, τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην παράταξη; Κάνατε τον απολογισμό σας ή ακόμα;

Διότι απ’ ότι μαθαίνουμε κάποιοι σύμβουλοι τον έπιασαν ψηλά τον αμανέ και όταν χρειάστηκε να τρέξουνε στο δεύτερο γύρο, των εκλογών… βρίσκονταν ήδη στο ραφείο και ετοίμαζαν κοστούμια για δημοτικά αξιώματα. Είχαν δέσει το γάιδαρο αφού είχαν εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή και το’ χαν και σιγουράκι.

Η πολιτική καμιά φορά όμως παίζει άσχημα παιχνίδια. Και τέτοια φαινόμενα αδιαφορίας πρέπει να τα… «τελειώνεις» νωρίς διότι άμα μεγαλώσουν άστα.

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.