Δεν είναι πια εργένης! Παντρεύτηκε στα κρυφά πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο Tζουντ Λο δεν είναι πλέον εργένης. Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του, Φιλίππα Κοάν, στο Λονδίνο το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Η εφημερίδα «The Sun», γράφει ότι οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι ενώ το ζευγάρι μετά την ολοκλήρωση της τελετής έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι.

Ο 45χρονος Λο και η 32χρονη Φιλίππα, η οποία είναι διδάκτωρ ψυχολογίας, βγαίνουν μαζί αρκετά χρόνια και τελικά ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει την πολυπόθητη πρόταση. Για την ημέρα και την περίσταση, η νύφη επέλεξε ένα σούπερ μίνι λευκό φόρεμα και ένα εντυπωσιακό καπέλο με βέλο, κλέβοντας την παράσταση.

Ο Τζουντ Λο υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν με την επίσης ηθοποιό Σάντι Φροστ. Παντρεύτηκαν το 1997 και χώρισαν το 2003, αφού έκαναν τρία παιδιά, μια κόρη και ένα γιο. Λίγο αργότερα ο ηθοποιός ξεκίνησε τη μακροχρόνια σχέση του με τη Σιένα Μίλερ και οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2004, χωρίς να παντρευτούν ποτέ. Το 2005 ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε παράνομη σχέση με τη νταντά των παιδιών του και ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι χώρισε.

Το 2009, ο Λο έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, μετά από ένα σύντομo ειδύλλιο με την Αμερικανίδα Σαμάνθα Μπερκ. Το πέμπτο του παιδί γεννήθηκε το 2015 και μητέρα του είναι η Κάθριν Χάρντινγκ.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.