Διαφορετικό Design στο νέο κατάστημα της Gruppo Cucine στο Χαλάνδρι

Μερικές εβδομάδες μετά τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου καταστήματος Gruppo Cucine, στη Λεωφόρο Κηφισίας 244, ο CEO Γιώργος Λεβεντάκης μοιράστηκε το όραμα της οικογενειακής επιχείρησης που διαπρέπει στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το όραμα της Gruppo Cucine παραμένει απλό και στο ίδιο πνεύμα που εμφύσησε στην εταιρεία από την πρώτη ημέρα ιδρύσεώς της ο Κωνσταντίνος Λεβεντάκης.

Τα σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης του CEO Γιώργου Λεβεντάκη έχουν φέρει την εταιρεία Gruppo Cucine στην κορυφή. Μετά από συνολική πείρα άνω των 100 ετών και πάνω από 15.000 χιλιάδες άριστα τοποθετημένες και δοκιμασμένες κουζίνες, με τους πελάτες και συνεργάτες που εμπιστεύονται την Gruppo Cucine να αυξάνονται διαρκώς.

Η οικογένεια Λεβεντάκη συνεχίζει να πραγματοποιεί τα σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης, ενώ η ομάδα της εταιρείας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην πορεία και εξέλιξη. Παράλληλα, η Gruppo Cucine διαθέτει αποθήκες σε όλη την Ελλάδα ώστε να φτάνει παντού, άμεσα, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη.

  • Στην κεντρική φωτό: Γιώργος Λεβεντάκης, CEO Gruppo Cucine

Σχεδιασμός κουζίνας από την Gruppo Cucine

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.