Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Η ανοχή τελείωσε!

Παρά την εφαρμογή των γενικών μέτρων περιορισμού ώστε να αποφεύγονται οι συναθροίσεις για την αποφυγή διάδοσης του covid-19, το «σφράγισμα» όλων των ανοιχτών και κλειστών Δημοτικών Αθλητικών χώρων από το Δήμο, τη σηματοδότησή τους και τις συνεχείς συστάσεις προς τους πολίτες να μην εισέρχονται γιατί αποτελεί παραβίαση της νομοθεσίας , αν όχι έλλειψη ατομικής ευθύνης έναντι του συνόλου, κάποιοι εξακολουθούν συστηματικά να κωφεύουν.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου , μετά από εντολή του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, προχώρησε σήμερα στην αφαίρεση της στεφάνης από τα γήπεδα μπάσκετ στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Πικερμίου , στη Θεοτόκο στα Περιβολάκια , στα γήπεδα τένις και μπάσκετ στην Καλλιτεχνούπολη, ενώ αναγκάστηκε να προβεί σε αλλαγή ακόμη και κλειδαριών στο κλειστό γήπεδο της Διώνης.

Είναι αυτονόητο ότι η Δημοτική Αρχή δεν θα επιτρέψει ορισμένοι, ελάχιστοι ευτυχώς, από τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν αυτήν την ανεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Η ανοχή στις συμπεριφορές αυτές τελείωσε. Από εδώ και πέρα το λόγο έχουν οι αρμόδιοι φορείς της πολιτείας.

Σας καλούμε να ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ.

Εμεις είμαστε εδώ για εσάς.

Ολοι μαζί με αυτοπεριορισμό θα μπορέσουμε να βγούμε νικητές

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.