“Έκκεντρον” στο Πικέρμι: Από Τετάρτη 18/3 delivery

Το κατάστημα “Έκκεντρον” στο Πικέρμι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, αλλά και για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν λόγω των έκτακτων μέτρων και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, ανακοινώνει ότι…

…. από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, θα υπάρχει delivery. Έτσι θα μπορείτε με ένα απλό τηλεφώνημα να κάνετε την παραγγελίες σας και σε εύλογο χρονικό διάστημα τα πράγματα να έρχονται στον χώρο σας.

Το delivery θα λειτουργεί μέχρι την λήξη των έκτακτων μέτρων, όλες τις ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή), από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή του Πικερμίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε από Πανόραμα, Διώνη μέχρι Καλλιτεχνούπολη και στα όρια του Δήμου Σπάτων.

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 15 ευρώ, ενώ δεν υπάρχει καμία έξτρα επιβάρυνση. Να σημειωθεί ότι η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Με κάρτα παραλαβή από το κατάστημα.

Το “Έκκεντρον” διαθέτει: Ψιλικά, ποτά, αναψυκτικά, σνακς, παγωτά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη παντοπωλείου, τροφές για pet, κάρτες κινητής τηλεφωνίες, τσιγάρα, τύπος (εφημερίδες, περιοδικά) και άλλα πολλά…

Καλέστε λοιπόν στο 210 6038210 ή στο 6970148128 και κάντε την παραγγελία σας.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.