Έμπειρος μοτοσικλετιστής ο 48χρονος που έχασε τη ζωή του στη Λ. Μαραθώνος – Εικασίες για τα αίτια του τραγικού συμβάντος

Βαθιά θλίψη για το θάνατο του 48χρονου Παναγιώτη Γούλα (κάτοικος Γέρακα) και μεγάλος προβληματισμός για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες που προκάλεσαν την πρόσκρουση της μοτοσικλέτας του στο σιδερένιο στηθαίο της διαχωριστικής νησίδας, επικρατεί στην επαγγελματική τάξη των φανοποιών και μηχανικών αυτοκινήτων στην οποία και ανήκε.

Η μοιραία για τη ζωή του Παναγιώτη Γούλα, μοτοσικλέτα, σε παλαιότερη φωτογραφική αποτύπωση της.

Οι περισσότεροι, από όσους συνομίλησε ο «Νεολόγος», τον χαρακτηρίζουν ως ιδιαίτερα έμπειρο, σχολαστικό και προσεκτικό στην οδήγηση της μοτοσικλέτας του -διακρίνεται στην παραπάνω φωτογραφία- και κανείς τους δεν θυμάται να είχε κατά το παρελθόν οποιασδήποτε μορφής ατύχημα ή πρόβλημα τους δρόμους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε ο «Ν» ο Παναγιώτης Γούλας, διατηρούσε δικό του φανοποιείο και σε προγενέστερο χρόνο, εργάζονταν στο Test driver της εταιρείας BMW Motorspor.

Η άποψη, ή μάλλον, η αίσθηση που επικρατεί στους ανθρώπους της «δουλειάς του», είναι πως «κάτι αναπάντεχο προέκυψε στα λίγα δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση της μηχανής του στο στηθαίο της διαχωριστικής νησίδας» και ότι «πρέπει, εκτός, των όποιων άλλων εκδοχών, να διερευνηθεί και η πιθανότητα ύπαρξης χυμένου λαδιού στο επίμαχο σημείο της ασφάλτου…»

Λίγα μόλις λεπτά μετά την μοιραία πρόσκρουση στο στηθαίο της διαχωριστικής νησίδας της Λεωφ. Μαραθώνος, στην Παλλήνη, σε αναμονή του ασθενοφόρου οχήματος.

Κατά την άποψη ενός άλλου πρώην συναδέλφου του θύματος, «η εκδοχή να έτρεχε με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα ο Παναγιώτης, δεν με πείθει ιδιαίτερα, αφού στα περίπου 100 μέτρα από το σημείο της πρόσκρουσης υπάρχουν φανάρια τροχαίας και η κίνηση την ώρα εκείνη στην λεωφ. Μαραθώνος ήταν αυξημένη από επιστροφές λουόμενων από τις παραλίες.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση βιντεοσκοπημένο υλικό που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, το θύμα εμφανίζεται κατά την μοιραία διαδρομή να φέρει τον προβλεπόμενο εξοπλισμό αναβάτη. (κράνος, μπουφάν)

neologosattikis.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.