Επέστρεψε για να ολοκληρώσει το έργο του

Ο Γιώργος Παπακωστούλης είναι από την Τετάρτη (3/6) ο νέος τεχνικός της Τριγλίας Ραφήνας στη θέση του Στάθη Ασλάνογλου ο οποίος θα συνεχίσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο κ. Παπακωστούλης επιστρέφει στον πάγκο της Τριγλίας μετά τη σεζόν 2013-2014 όταν η ομάδα βρισκόταν στη Γ’ Εθνική και στην πρόκληση σημαντικών αγώνων για την ιστορία της όπως αυτούς με την 12 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος, ΑΕΚ.

Η τότε σεζόν στη Γ’ Εθνική ήταν απόλυτα πετυχημένη με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα να τερματίζει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς και κάτω μόνο από την αναμενόμενη πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τους Κηφισιά, Ηρόδοτο και φυσικά μεγάλο μερίδιο σε αυτό να έχει και ο Γιώργος Παπακωστούλης.

Ο 49χρονος τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος UEFA pro και έχει δουλέψει με επιτυχία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ στην «Ένωση» διετέλεσε και βοηθός του Έβαλντ Λίνεν τη σεζόν 2012-2013 στο διάστημα δηλαδή που ο Γερμανός τεχνικός ήταν στον «Δικέφαλο».

Παράλληλα διετέλεσε με επιτυχία προπονητής και στους Τράχωνες Αλίμου στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Εν κατακλείδι, άνθρωπος με εμπειρία ο οποίος επιστρέφει στη Ραφήνα και τον πάγκο της Τριγλίας για να ολοκληρώσει το πετυχημένο έργο του στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.