«Επίθεση» αναρχικών στη συγκέντρωση του Μ. Βορίδη στην Παλλήνη!

Να ακυρώσει την προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή της Ανατολικής Αττικής και τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, προσπάθησε μια ομάδα 15 περίπου αυτοαποκαλούμενων «αντιφασιστών», το απόγευμα της Τετάρτης (3/7) στην Παλλήνη.

Η ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr έδρασε με σχέδιο αφού σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, μέλη της επιτηρούσαν τον χώρο του Οινοποιείου Πέτρου στο αμφιθέατρο του οποίου θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση και μάλιστα όλοι κάνουν λόγο για ένα ανοιχτόχρωμο Yaris το οποίο περνούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα έξω από τον χώρο ανεβοκατεβαίνοντας τη λεωφόρο Μαραθώνος.

Γύρω στις 7.45 μ.μ. και ενώ οι πολίτες είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στον προαύλιο χώρο του αμφιθεάτρου, οι αυτοαποκαλούμενοι «αντιφασίστες», έκαναν την εμφάνισή τους επί της λεωφόρου μπροστά στην καγκελόπορτα του χώρου εκδηλώσεων όπου κρέμασαν ένα πανό και άρχισαν να πετούν φέιγ βολάν με τα γνωστά προσφιλή τους συνθήματα «Είναι παγίδα η ενότητα η εθνική, σε παρελάσεις καμιά συμμετοχή», «Ούτε εθνικός ούτε θρησκευτικός, ο δικός μας πόλεμος είναι ταξικός», «Ούτε στην Παλλήνη ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά», «Οι παρελάσεις τρέφουν τον φασισμό και τον μιλιταρισμό».

Μάλιστα τα φέιγ βολάν αυτά έφεραν και… υπογραφή «αντιφασιστική – αντιεθνικιστική πρωτοβουλία ανατ. Αττικής».

Οι συγκεντρωμένοι για την ομιλία του κ. Βορίδη αντέδρασαν και μάλιστα προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια τα οποία αποσοβήθηκαν με παρέμβαση των ψυχραιμότερων ενώ άμεση ήταν και η παρέμβαση των λίγων αστυνομικών, κυρίως ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έσπευσαν επιτόπου και περικύκλωσαν τους «αναρχικούς» ενώ άλλοι αστυνομικοί προσπαθούσαν να απομακρύνουν από το σημείο τους πολίτες οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονταν.

Η ομάδα περιορίστηκε σε ένα σημείο ενώ γύρω στις 8.30 έφτασε στον χώρο και ο Μάκης Βορίδης οπότε και πάλι οι «αντιφασίστες» άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα.

Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων πάντως εκτόνωσε την κατάσταση και η ομιλία διεξήχθη κανονικά με τη συμμετοχή 400 περίπου πολιτικών φίλων του κ. Βορίδη και τον υποψήφιο βουλευτή να αναφέρεται με χιούμορ αλλά και αποφασιστικότητα στην επαναστατική γυμναστική της ομάδας των «αντιφασιστών».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά χρόνια ο Μάκης Βορίδης είχε δεχθεί και πάλι φραστική επίθεση από άτομα του ακροαριστερού – αναρχικού χώρου όταν είχε προσπαθήσει να μιλήσει στον Γέρακα.

Μάλιστα τότε η εκδήλωση είχε αναβληθεί, κάτι βέβαια που δεν συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης αφού ούτε ο ίδιος ο βουλευτής έδειξε διάθεση να μην προσέλθει όμως και οι πολιτικοί φίλοι δήλωσαν αποφασισμένοι η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε.

Μόλις πάντως η ομιλία του υποψ. βουλευτή και πρ. υπουργού ξεκίνησε οι «αντιφασίστες» αποχώρησαν για να χαθούν στα στενά της Παλλήνης.

Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr, πώς σχολίασε ο κ. Βορίδης την… παρέμβαση των «αντιφασιστών»:

http://notioanatolika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.