Ερήμωσε και το λιμάνι στη Ραφήνα (φωτό)

Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο μετά τα τελευταία μέτρα για τον κορονοϊό το λιμάνι της Ραφήνας, παρότι τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται κανονικά και η κίνηση των επιβατών είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, δεν θυμίζει άλλες εποχές…

Που σημαίνει ότι οι ψαροταβέρνες είναι κλειστά από χθες και τα μόνα μαγαζιά που λειτουργούν είναι τα ιχθυοπωλεία και τα καφέ για take away και delivery. Επίσης “αποχή” έχουμε και στους φαν του ψαρέματος αφού πολύ λίγοι ήταν αυτοί που πήραν το καλάμι και την πετονιά και αποφάσισαν να “τσιμπήσουν” κανα ψαράκι.

Προφανώς και τα τελευταία μέτρα κρατάνε τον κόσμο σπίτι, κι αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Άσχετα αν οι ανεγκέφαλοι πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα μας εξοργίζουν.

Πολύ λίγος ήταν και ο κόσμος, σε αντίθεση από τα ρεπορτάζ που βλέπουμε στην τηλεόραση από άλλες παραλίες, που προτίμησε να κάνει μια βόλτα στην πλαζ της Ραφήνας. Λίγα πράγματα όπως θα δείτε και στις εικόνες του irafina.gr. Oι ραφηνιώτες φαίνεται πως αποδεικνύονται πιο υπάκουοι και πιο πειθαρχημένοι στους νέους κανόνες διαβίωσης.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

https://www.facebook.com/irafina.gr/posts/2595924470686393

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.