Εύη Χειλά: Όλα όσα αποκαλύπτει η Ελληνίδα καλλονή για τον γάμο της

Εννέα μήνες σχέσης ήταν αρκετοί για να καταλάβουν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό! Ο λόγος για την Εύη Χειλά, την οποία γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια όταν κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο στα Playmate και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Ζαχαρή, ο οποίος ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, ένα μήνα μετά τον πολιτικό του γάμο, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Τόσο η Εύη Χειλά όσο και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους. Πώς αντέδρασαν τα παιδιά τους όταν οι γονείς τους αποφάσισαν να συμβιώσουν μετά από δύο μήνες γνωριμίας; «Δεν θα πω το κλασσικό που ακούμε συνήθως, ότι ήταν καρμικό. Αλλά όταν στη ζωή σου ξέρεις τι θέλεις, θεωρώ, και όταν έρθει αυτό, το νιώθεις! Ήμουν αρκετά χρόνια χωρισμένη, καθυστέρησα να παντρευτώ γι’ αυτό τον λόγο…

Μεγαλώνω δύο υπέροχους γιους, 15 και 9 ετών. Επειδή ο μπαμπάς είναι εκτός, είμαι και μητέρα και πατέρας για εκείνους. Είμαι και λίγο… Χίτλερ, οπότε μου έλεγαν «Βρες κάναν άντρα να ηρεμήσεις!». Η αλήθεια είναι ότι με πίεζαν πάρα πολύ. Ίσως τους έλειπε η πατρική φιγούρα. Έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον πατέρα τους, απλά δεν ζει εδώ. Όταν τους είπα ότι έχω κάποιον, έκαναν πάρτι! «, περιέγραψε χαρακτηριστικά η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βούλας, πλέον, Εύη Χειλά.

Δες όλα όσα είπαν στο βίντεο:

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.