Φαντασμαγορικό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ραφήνα! (φωτό & βίντεο)

Φαντασμαγορικό ήταν και φέτος, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ραφήνα, όπου ραφηνιώτες και όχι μόνο, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία και σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρά, παρακολούθησαν επίδειξη zumba, συναυλία της Φιλαρμονικής και φυσικά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο και συνεχίστηκαν με επίδειξη zumba για μικρούς και μεγάλους, με τις πιστοποιημένες zumba instructors Ανθή Καλαμπόγια και Μελίνα Γλωσσιότη από το Protypo.

Κατόπιν την σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική του Δήμου, η οποία μετά και την χθεσινή επιτυχημένη εμφάνιση της στην Άνδρο, γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες την πλατεία της Ραφήνας.

Ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, να ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση, ενώ ταυτόχρονα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο ουρανός της Ραφήνας φώτισε από πυροτεχνήματα.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στις 18:00, ενώ νωρίτερα από τις 17:00 το απόγευμα το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Woodpeckers Band και ο Konstantinos Tourlis and Friends.

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2251079518504225.1073743611.1507274772884707&&type=1&l=045cc034e2]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.