Γάμοι 2018: Δείτε ποιοι επώνυμοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας (φωτό)

Άλλοι είχαν όλα τα φλας στραμμένα πάνω τους, άλλοι έγιναν σεμνά και ταπεινά σε στενό οικογενειακό κύκλο και μαθεύτηκαν μέρες μετά.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς οι γάμοι του 2018 ήρθαν να επισφραγίσουν μεγάλους έρωτες που μας… απασχόλησαν όχι μόνο τη χρονιά που έφυγε, αλλά αρκετό καιρό πριν.

Γιώργος Χρανιώτης- Γεωργία Αβασκαντήρα

Ποιος θα το περίμενε ότι ο… ασυμβίβαστος Γιώργος Χρανιώτης θα παντρευόταν τη Γεωργία Αβασκαντήρα. Ο ηθοποιός και η χορεύτρια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη μονή της Αγίας Ξένης στην Τήνο στις 22 Ιουνίου. Μάλιστα, ο γάμος είχε άρωμα από… Survivor, αφού ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη επτά χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε την Κυριακή 8 Ιουλίου μαζί με την βάφτιση της μικρής τους κόρης σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Κατερίνα Στικούδη-Βαγγέλη Σερίφης

Μετά από 9 χρόνια σχέσης το Σάββατο 25 Αυγούστου η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό επέλεξε να παντρευτεί στο Μορφάκι Θεσπρωτίας, τόπο καταγωγής του γνωστού μουσικού

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα

«Εις σάρκαν μίαν» ενώθηκαν την 1η Σεπτέμβρη ο Σάκης Τανιμανίδης και η κουκλάρα Χριστίνα Μπόμπα. Ο πολυαναμενόμενος γάμος έγινε στη Σίφνο, στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ. Κουμπάροι του πιο hot ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ, έγιναν οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Ελισάβετ Μουτάφη-Μάνος Νιφλής

Η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη και ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν το ίδιο Σάββατο με το ζεύγος Τανιμανίδη-Μπόμπα σε μία ρομαντική τελετή, στη Σαντορίνη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Εμπορειό με πέντε κουμπάρους. Ανάμεσά τους η ηθοποιός και επιστήθια φίλη της νύφης, Μαρίνα Ασλάνογλου.

Ορέστης Τζιόβας-Κατερίνα Φλώρου

Την εργένικη ζωή άφησε πίσω ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας και ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου Αθηνών την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου με την αγαπημένη του Κατερίνα Φλώρου. Αν και κράτησε κρυφή την ιδιαίτερη για εκείνους στιγμή, μετά το τέλος του πολιτικού γάμου, ο ηθοποιός ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στο Instagram.

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ

O παραμυθένιος γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, έγινε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο κτήμα Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι τη λατρεμένη τους κόρη Ελένη και κουμπάρα τη Μαρία Μπεκατώρου. Στην άκρη μιας υπέροχης λίμνης το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον 500 καλεσμένων στον ελληνικό γάμο της χρονιάς.

Νατάσα Μποφίλιου-Χρήστος Κορτσέλης

Η Νατάσα Μποφίλιου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη σε έναν από τους μυστικούς γάμους στο Χαιδάρι. Ελάχιστες λεπτομέρειες της τελετής που έγινε την ίδια μέρα με του Αντώνη Ρέμου έγιναν γνωστές, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Μαντώ Γαστεράτου-Νίκος Ισηγόνης

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη, σε μία ρομαντική τελετή στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο στις 22 Σεπτεμβρίου. Κουμπάρα του ζευγαριού η γνωστή δημοσιογράφος και κολλητή φίλη της νύφης, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Χάρης Χριστόπουλος-Annita Brand

Ένας από τους πιο ρομαντικούς γάμους του ’18 ήταν σίγουρα αυτός του Χάρη Χριστόπουλου με την Annita Brand. Το ζευγάρι έκανε τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με ελάχιστους καλεσμένους, στο νησί του Σικελιανού απέναντι από τη Λευκάδα. Εννοείται πώς ο γνωστό φωτογράφος πόσταρε στα social media δεκάδες φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια τη μούσα της ζωής του.

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος

Στο νησί των ανέμων παντρεύτηκαν στις 6 Οκτωβρίου η Αθηνά Οικονομάκου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η όμορφη ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία με σκάφος συνοδεία του πατέρα και του αδερφού της. Δεκάδες επώνυμοι «πετάχτηκαν» μέχρι τη Μύκονο, ενώ κουμπάρα ήταν η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη. Το νυφικό είχε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Μαρία Μενούνος-Keven Undergaro

Ήταν ο μόνος… διπλός γάμος του 2018. Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον σύντροφο της Keven Undergaro το βράδυ της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου στην Times Square της Νέας Υόρκης ζωντανά στην τηλεόραση. Όμως, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου έγινε με δόξα και τιμή ο θρησκευτικός γάμος με ελληνικό γλέντι στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Άκοβο Αρκαδίας. Έτσι πραγματοποιήθηκε το όνειρο ζωής της όμορφης Μαρίας.

star.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.