Γεωργία Μαρτίνου: “Οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας”

Στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου η κ. Γεωργία Μαρτίνου που ήδη έχει εκλεγεί στο κοινοβούλιο από το 2012 με την ψήφο των πολιτών της Αν. Αττικής, θα είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ.

Μετά τον διαχωρισμό της Αττικής σε τομείς, στον Ανατολικό όπου πολιτεύεται η Γεωργία Μαρτίνου, εντάσσονται, κατ’ αλφαβητική σειρά, οι παρακάτω δήμοι: Αχαρνές, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα – Πικέρμι, Σαρωνικός, Σπάτα – Αρτέμιδα και Ωρωπός.

«Δεν αρκεί να διαμαρτυρόμαστε, Δεν αρκεί να απογοητευόμαστε. Η ηττοπάθεια δεν μας αξίζει» δηλώνει η ίδια και συνεχίζει:

«Δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Δεν θέλω να αποδράσω, ούτε να αδιαφορήσω. Θέλω να εργαστώ και να παλέψω γιατί νοιάζομαι. Γιατί η ευτυχία του συνόλου καθορίζει την ευτυχία του καθενός ξεχωριστά. Η χώρα μας είναι ένας ευλογημένος τόπος με ευφυείς και ικανούς ανθρώπους. Έχει περάσει δυσκολίες πολλές στην Ιστορία της και μία ακόμη ζούμε σήμερα. Η έλλειψη πίστης δεν οδηγεί πουθενά. Τα συστήματα, τις διαπραγματεύσεις, τους όρους της ζωής τούς διαμορφώνουμε εμείς οι ίδιοι. Θέλει πίστη κι επιμονή η ζωή.

Οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας. Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Έχουμε όλοι ανάγκη αυτή τη χώρα. Πρέπει να την προστατεύσουμε, γιατί μόνο έτσι προστατεύουμε τους εαυτούς μας».

Η ίδια, αν και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί σε ένα εντελώς άγνωστο πεδίο.

Αυτό της πολιτικής. Αθόρυβη, απλή, ευπρεπής, δίνει καθημερινό αγώνα, επικεντρώνοντας στα προβλήματα των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάνοντας πράξη τα λεγόμενα της έχει διαμορφώσει ένα προσωπικό στιλ πολιτικού -ή καλύτερα έχει υιοθετήσει ένα τρόπο συμπεριφοράς όπως θα έπρεπε να είναι οι πολιτικοί- και προτιμά να απευθύνεται στους ανθρώπους από κοντά και όχι μέσω των μίντια.

Και είναι αυτό ακριβώς που εκτιμούν οι πολίτες της Αν. Αττικής δίνοντας ξανά την ψήφο τους σ’ έναν πολιτικό που γνωρίζουν ότι μπορεί να σταθεί δίπλα τους.

  • H βουλευτής Γεωργία Μαρτίνου είναι υποψήφια στην Ανατολική Αττική με τη Νέα Δημοκρατία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.