Γέρακας: Χειροπέδες σε δύο 18χρονους «φορτωμένους» με κάνναβη!

Χειροπέδες σε δύο 18χρονους, οι οποίοι μετέφεραν ακατέργαστη κάνναβη, έναν αναδιπλούμενο σουγιά και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής γύρω στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 3 Νοεμβρίου, στον Γέρακα.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής, αξιοποιώντας σχετική πληροφορία για διακίνηση ουσιών την οποία είχε λάβει σε προγενέστερο χρόνο, εντόπισαν δύο ύποπτα άτομα να κινούνται στην περιοχή του Γέρακα. Κατά τον σωματικό έλεγχο προέκυψε ότι ο ένας εξ αυτών έφερε πάνω του αναδιπλούμενο σουγιά και ο έτερος μικροποσότητα από ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη) και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο ένας από τους δύο νεαρούς οδήγησε τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. σε παρακείμενο οδό όπου είχε αποκρύψει άλλο μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 90γραμμαρίων. Μέσα της υπήρχαν 60 σακουλάκια με συσκευασμένη τη ναρκωτική ουσία. Οι δύο 18χρονοι συνελήφθησαν και οδηγηθήκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας, για τον σχηματισμό δικογραφίας.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.