H Renault έκανε δώρο πέντε αυτοκίνητα στους πυροπαθείς της Αν. Αττικής

Πιστή στην υπόσχεσή της, η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, παρέδωσε έπειτα από κλήρωση, πέντε καινούργια αυτοκίνητα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.

Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχασαν τα υπάρχοντά τους και το όχημά τους, η ελληνική εταιρεία προσέφερε δωρεάν πέντε Clio. Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Βασίλειος Θεοχαράκης και η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Ντένη Θεοχαράκη.

Το παρόν έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Αττικής, Π. Φιλίππου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ραφήνας-Πικερμίου, Π. Καλφαντής. Οι οικογένειες των νικητών, εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και φίλοι και συνεργάτες της TEOREN MOTORS A.E. πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας, οι νικητές παρέλαβαν τα κλειδιά των νέων τους αυτοκινήτων από τον Βασίλειο Θεοχαράκη.

zougla.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.