Η Αλεξάνδρα Πανταζή με την “Σύγχρονη Πολιτεία” του Βαγγέλη Μπουρνούς

Η Αλεξάνδρα Πανταζη ειναι μια ακόμα νεανική προσωπικότητα που ανακοίνωσε ότι συμπορεύεται με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνους.

Απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο χορό αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέλος του χορευτικού συγκροτήματος του Λυκείου Ελληνίδων.

Στη λιτή δήλωση της απόφασης για την συμμετοχή της στον αυτοδιοικητικο στίβο, η Αλεξάνδρα Πανταζη ανεφερε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση συμμετοχής της διαδραμάτισε η εικόνα μιας πόλης που κάθε μέρα αλλάζει, κάθε μέρα βελτιώνεται.

Ως νέος άνθρωπος αντικρυζοντας την καθημερινή βελτίωση των υποδομών άθλησης, παιδείας, πολιτισμου και βλεποντας παρεμβάσεις σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητας αποφάσισα να γίνω ενεργός πολίτης σε αυτή τη συμμετοχική διαδικασία για ένα καλύτερο μέλλον.

Αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Σύγχρονης Πολιτειας από τον κ.. Μπουρνούς, στην πράξη πραγματωνεται η θέληση μου για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο δίνοντας με την οπτική ματιά ενός νέου ανθρωπου τη δική μου συνεισφορά να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.