Η Γεωργία Μαρτίνου δικαίως υποψήφια στην περιοχή που στήριξε και στηρίζει

Φωτιά έχει βάλει στα κομματικά επιτελεία το σπάσιμο της περιφέρειας Αττικής, καθώς δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και καραμπόλες για τις υποψηφιότητες των πολιτευτών νέων αλλά και παλιών.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως οι βασικές θέσεις τόσο στη κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση έχουν ήδη «κλειδώσει» και έχει οριστικοποιηθεί ο εκλογικός τομέας όπου θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών.

Σε ότι αφορά την εξαιρετική Γεωργία Μαρτίνου, η οποία χωρίς τυμπανοκρουσίες ασκεί με σοβαρότητα το κοινοβουλευτικό της έργο, και έχει αποδείξει ότι δικαίως ο κόσμος την εμπιστεύεται και την τιμά με την ψήφο του, θα είναι υποψήφια στο Ανατολικό τομέα Αττικής.

Μετά τη μεταρρύθμιση του Κλεισθένη ο τομέας αυτός περιλαμβάνει τους Δήμους: Αχαρνές, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα – Πικέρμι, Σαρωνικός, Σπάτα – Αρτέμιδα, Ωρωπός.

Η κ. Γεωργία Μαρτίνου, εκτός από καταξιωμένη και έντιμη πολιτικός είναι μία γυναίκα που προσπαθεί καθημερινά να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και να συμβάλει στη λύση πολυετών προβλημάτων.

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.