Οι Magic De Spell ρόκαραν τη Ραφήνα! (φωτό & βίντεο)

Οι Magic De Spell δεν είναι μία ακόμα ελληνική ροκ μπάντα. Είναι ένα σχήμα που έκανε και συνεχίζει να κάνει ακόμα και σήμερα την διαφορά, καθώς παραμένει στα μουσικά δρώμενα από τότε που δημιουργήθηκαν το «μακρινό» 1980!

Το βράδυ της Πέμπτης, στο γεμάτο από κόσμο κολυμβητήριο της Ραφήνας, έκαναν γι ακόμα μία φορά αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.

Να ροκάρουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν με γνωστά δικά τους κομμάτια, όπως το Sarajevo (Φώναξε), τη διασκευή τους στο Μαθητή του Ζαμπέτα, το Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν, το Εμένα οι φίλοι μου σε ποίηση Κατερίνας Γώγου, αλλά και διασκευές από Παύλο Σιδηρόπουλο, Νικόλα Άσιμο, Τρύπες και Πανούση.

Η βραδιά είχε και εκπλήξεις καθώς την έναρξη έκανε ο «ραφηνιώτης» και παλιό μέλος της μπάντας Δημήτρης Καρασταμάτης, ο οποίος αργότερα ανέβηκε και εκείνος στη σκηνή για να πλαισιώσει σε κάποια κομμάτια το συγκρότημα.

Στο κολυμβητήριο της Ραφήνας βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βουδούρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος και ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.