Η Ραφήνα αποχαιρέτησε τη Σουζάνα

Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς, γνωστοί και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα το απόγευμα την Σουζάνα Χριστοπούλου στον Ιερό Ναό της Παντοβασιλισσας στη Ραφήνα.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην  εξόδιο ακολουθία της Σουζάνας Αρμάου-Χριστοπούλου, που εψάλη χοροσταντούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου και για να συλλυπηθεί τον Γιώργο Χριστόπουλο, ο οποίος μαζί με τα δυο παιδιά, τον Χάρη και τη Μαρία ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του δράματος. Οι τρεις τους έχασαν τόσο άδικα τον δικό τους άνθρωπο. Την σύζυγο και μητέρα.

Στο ύστατο χαίρε ήταν όλοι εκεί. Ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα, πολιτικοί, υπουργοί, βουλευτές, η δημοτική αρχή, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από τη Ραφήνα και την ευρύτερη περιοχή, την Τήνο και εκατοντάδες κόσμος που συνόδευσαν την Σουζάνα στην τελευταία της κατοικία.

Φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Χριστόπουλος μίλησε για τη σύντροφο της ζωής του, που τόσα χρόνια ήταν πάντα δίπλα του, στις πίκρες και στις χαρές, ανέφερε πως η Σουζάνα ήταν εκτός από μια καλή σύζυγος, μια εξαιρετική μητέρα και πως έτσι θα την θυμούνται πάντα.

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Παλαιοκρασσάς εκφώνησε τον επικήδειο μιλώντας για την προσωπικότητα της Σουζάνας όπου  τον καιρό που ήταν υπουργός δούλευε ως γραμματέας. Για την Σουζάνα μίλησαν επίσης η εκπρόσωπος του συλλόγου Γυναικών «Νηρηΐδες» όπου η εκλιπούσα ήταν πρόεδρος και η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών «Ιωνίδες» όπου ήταν μέλος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.