Η Ραφήνα γέμισε με μικρούς Μαραθωνοδρόμους! (φωτό & βίντεο)

Στα πλαίσια του 37ου Αυθεντικού Μαραθώνιου 2019, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου διοργάνωσε σήμερα το πρωί με μεγάλη επιτυχία τα KidsRun για παιδιά από 5-12 ετών.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Μίνι Μαραθώνιο όπου τα παιδιά χάρηκαν τη διαδρομή και πάνω απ΄όλα τη συμμετοχή.

Δεκάδες μικροί αθλητές ξεχύθηκαν στη Μαραθώνια Δραδρομή.

Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Η εκκίνηση δόθηκε στα φανάρια στη Διασταύρωση της Ραφήνας ενώ ο τερματισμός έγινε μπροστά από το σπιτάκι του ΚΕΘΕΑ στη Διασταύρωση, στο άγαλμα των Τριών Δρομέων.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, ύστερα από ενέργειες  που έγιναν από τον ΔΟΠΑΠ, εξασφαλίστηκε ο αριθμός των μεταλλίων που χρειάζεται ώστε όλα τα παιδιά στη Ραφήνα και το Πικέρμι, που θα συμμετείχαν στο Kids Run να πάρουν και από ένα μετάλλιο.

Πριν από την έναρξη ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος έδωσε οδηγίες στους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, ενώ σύντομο χαιρετισμό είχαμε από τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς.

Τα μετάλλια έδωσαν στους μικρούς αθλητές ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατσουλάκης και ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.