Η Ραφήνα τίμησε (και χειροκρότησε) τον Βαγγ. Μπουρνού (φωτό & βίντεο)

Ενωτικός, ανθρώπινος, ρεαλιστής, με όραμα για την πόλη του… παρουσιάστηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Αύρα ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του έργου της δημοτικής αρχής για την περίοδο 2017-2018.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του, ήρθε, τον άκουσε, τον καταχειροκρότησε και στο τέλος του απένειμε τα εύσημα για όσα έχει κάνει στη μέχρι τώρα θητεία του στον Δήμο. Παρόντες ήταν βουλευτές, πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δημ. Σύμβουλοι, φορείς, σύλλογοι, φίλοι και δημότες της περιοχής

Σε μία κατάμεστη αίθουσα -ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά το Αύρα- ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου παράλληλα έκανε αναφορά στα έργα και τις δράσεις της δημοτικής αρχής από την έναρξη της θητείας της μέχρι σήμερα. Εκτός από την αναδρομή αυτή μίλησε για ότι πρόκειται να γίνει το 2019.

Οι τρεις άξονες που κινήθηκε στην ομιλία του ήταν, τα θέματα για τα παιδιά (σχολεία, νέα κτίρια, παιδικοί σταθμοί) και μάλιστα τα ανέφερα πρώτα λέγοντας πως «τα παιδιά είναι το μέλλον μας», αναφέρθηκε μετά στα θέματα του αθλητισμού και φυσικά στις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής που έχουν να κάνουν με ότι αφορά την πόλη της Ραφήνας, του Πικερμίου, την καθημερινότητα, τους πολίτες αλλά και τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί.

Ευχαρίστησε τους «συνεργάτες» του, όπως τους αποκάλεσε, διότι τόνισε πολλές φορές πως όλα αυτά δεν είναι έργα ενός αλλά του συνόλου. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην περίοδο της καταστροφικής φωτιάς που μας «στιγμάτισε» όλους και υποσχέθηκε πως θα είναι πάντα δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν θα ησυχάσει έάν η πόλη δεν ξαναβρεί την ηρεμία της και το χαμόγελό της. Τόνισε δε, πως δεν ξεχνιούνται όσοι έφυγαν την αποφράδα εκείνη ημέρα, ούτε όλα όσα ζήσαμε, και ο ίδιος φυσικά. Σ ε αυτό μάλιστα το σημείο λύγισε υπό το βάρος της σκέψης και της μνήμης και με τρεμάμενη φωνή, ενώ δάκρυα κύλησαν στα μάτια του είπε κατηγορηματικά πως «θα μείνουμε πάντα δίπλα τους γιατί το οφείλουμε στους ανθρώπους που έφυγαν και σε όσους έμεινα πίσω».

Παράλληλα έβγαλε και ειδήσεις ο δήμαρχος, λέγοντας πράγματα που πρώτη φορά τα ακούσαμε.

• Αργότερα περισσότερα ρεπορτάζ

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.