Ημέρες & ώρες λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, είναι μία καινούργια μονάδα του Δήμου, για την ημερήσια φιλοξενία και φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων, που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Aφορά άτομα, με κινητικές δυσκολίες, άνοια, αλτσχάϊμερ, πάρκινσον κ.λ.π.

Το κέντρο θα παρέχει δωρεάν στους ωφελούμενους, υπηρεσίες νοσηλείας, φυσιοθεραπείας, λογοθεραπείας, σίτισης, δημιουργικής απασχόλησης, δραστηριότητες αναψυχής, προσωπικής ανάπτυξης, κοινωνικής υποστήριξης, ανάπαυσης, καθώς και μεταφορά από και προς τον χώρο της δομής, σε άτομα που δεν μπορούν να προσέλθουν, με δικό τους μεταφορικό μέσον.

Ο σκοπός του Προγράμματος του Κ.Η.Φ.Η., εκτός από την φροντίδα των ηλικιωμένων, αποβλέπει στην διευκόλυνση του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, που εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή έχει προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη φροντίδα που έχει αναλάβει.

΄Ετσι διατηρείται η οικογενειακή συνοχή, αποφεύγεται η ιδρυματοποίηση και ο κοινωνικός αποκλεισμός, εξασφαλίζοντας αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, για τους ηλικιωμένους και τις οικογένειές τους.

Το Κ.Η.Φ.Η. στεγάζεται σε ιδιόκτητο νέο κτήριο του Δήμου και βρίσκεται στην οδό Λασκαράτου & Χρ.Μπέκα, περιφερειακός Σπάτων, Ασύρματος, (όπισθεν Υποθηκοφυλακείου), ΣΠΑΤΑ.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 7:00 – 15:00

Τηλ. επικοινωνίας : 210 6630242 .

Email: [email protected]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.