Υπεγράφη η συμπληρωματική σύμβαση έργου κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων για «Βρυσάκι»

Στην υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης έργου κατασκευής δικτύου όμβριων υδάτων και διευθέτησης ρέματος «Βρυσάκι» για την αντιπλημμυρική προστασίας της κοινότητας Αγίου Στεφάνου του Δήμου Διονύσου προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής.

Όπως ανέφερε και ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης η προτεραιότητα της Περιφέρειας είναι η υλοποίηση των έργων για την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας της ζωής, αλλά και της περιουσίας των πολιτών. Ο συνολικός προύπολογισμός του έργου είναι στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας αναφέρει:

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η συμπληρωματική σύμβαση έργου κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων και διευθέτησης ρέματος «Βρυσάκι» για την αντιπλημμυρική προστασία της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού περίπου 7 εκατ. ευρώ

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας είναι η υλοποίηση έργων που θα συμβάλλουν στην καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών»

Στην υπογραφή της σύμβασης που προβλέπει την κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων και διευθέτησης ρέματος «Βρυσάκι» για την αντιπλημμυρική προστασία της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δήμου Διονύσου προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 6.980.000 ευρώ και ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να το ολοκληρώσει σε διάστημα 10 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Να σημειωθεί ότι το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014 -2020».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την υπογραφή της σχετικής σύμβασης επισημαίνει:

«Προτεραιότητά μας είναι η υλοποίηση έργων που θα συμβάλλουν στην καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα καθήκοντα Περιφερειάρχη ζήτησα από τους Δημάρχους της Αττικής στις προτεραιότητές τους να τεθούν έργα που αφορούν στην αντιπλημμυρική θωράκιση και στην υλοποίηση έργων απορροής ομβρίων υδάτων».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.