Ήττα και διαμαρτυρίες για τον Αήττητο στα Σπάτα, 2-1 από την Ρόδο

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Ρόδος που νίκησε στα Σπάτα τον Αήττητο με 2-1 και ξέφυγε ένδεκα πόντους από τον δεύτερο ΓΣ Μαρκό που σήμερα είχε το ρεπό του και τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τον ρέφερι Αλάμπεη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χασομέρης «από τα αποδυτήρια» έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Γιόνδη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ο τερματοφύλακας απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Μαρτσάκης με προβολή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία κάνοντας στο 1’ το 0-1

Στο 53’ ο Γερόλυμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1 και στο 78’ από σέντρα του Μπουντόπουλου ο Γιόνδης με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας του Αήττητου έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Ρόδο για το 1-2 .

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Μητροφάνη και Παπαδάμ

Αήττητος Σπάτων (Τσιώλης): Στεφανίδης, Γραμματίκας, Γερόλυμος, Μεγαλοοικονόμου, Βενέτης, Τσέπας, Ταμπάκης, Αντζέλι, Πρέντι, Πλαβούκος, Τζανουλίνος.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Καταρτζής, Σούλης, Γκίνης, Μαρτσάκης, Παπαδόπουλος, Χασομέρης, Γιόνδης, Μισέλ.

Αήττητος Σπάτων – Δια της κλοπής;

Η ανακοίνωση του Αήττητου Σπάτων για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με την Ρόδο.

Ανακοίνωση:

ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ; ΕΊΧΕ ΑΝΆΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΌΔΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΌΔΟΥ ΉΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΑΙ ΤΏΡΑ 11, ΚΎΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΌΤΙ ΉΘΕΛΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ Η ΦΙΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΌΔΟΥ;
ΜΕΛΑΝΌ ΣΗΜΕΊΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΡΌΔΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΠΕΤΆΞΟΥΝ ΜΠΑΛΕΣ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΚΊΤΡΙΝΗ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΆΓΚΟΥ.
Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΜΕΤΆ ΤΟ 22′ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΊΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1′ ΠΊΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΠΉΡΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ΚΑΙ ΠΊΕΖΕ, ΙΣΟΦΆΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΠΩΣ ΈΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ.

ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ.
ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΤΑ ΨΩΜΊ ΚΆΠΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ, ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΗΡΏΩΝ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ…

ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ…. ΗΘΙΚΟΊ ΝΙΚΗΤΈΣ.

stoplekto.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.