Καθαρά Δευτέρα: Σαρακοστιανά με άρωμα Κυκλάδων στο Oceanis Ραφήνας

Όλες οι γεύσεις των Κυκλάδων θα βρίσκονται την Kαθαρά Δευτέρα στo restaurant Oceanisτης Ραφηνας. To μενού θα περιλαμβάνει από θαλασσινά, σαρακοστιανά, μέχρι καραβιδοψυχα και ρακί από την Τήνο.

Λόγω της ημέρας ο σεφ του Oceanis έχει ετοιμάσει για εσάς μοναδικά πιάτα, εξαιρετικούς μεζέδες και πολλές μαγειρικές εκπλήξεις που δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού.

Το επιτελείο του Τζοβάνι Δαβερώνη, είναι φιλικό και πρόθυμο να λύσει όλες σας τις απορίες αλλά και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Το restaurant βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Και για να πάρετε μια… μυρωδιά από το τι σας περιμένει σας λέμε: Θαλασσινές γεύσεις με φρέσκο καλαμάρι και χταποδάκι σχάρας, σαρακοστιανά, μεζέδες για ούζο και τσίπουρο, μακαρονάδα του ψαρά, μύδια αχνιστά με visanto Σαντορίνης, μάραθο τηγανίτες από την Πάρο, ντοματοκεφτέδες με λιαστή ντομάτα Μυκόνου.

Ακόμα: Φρέσκια ζυμωτή λαγάνα, χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι, μυδοπιλαφο Τηνιακό, καραβίδοψυχα του βαρκάρη, ταραμάς κυκλαδίτικος, φάβα Σαντορίνης, φρέσκιες τηγανίτες πατάτες Νάξου και
Ρακί από τον Φαλαταδο Τήνου.

Σας περιμένουμε στο Oceanis για να γευτείτε τις πιο ωραίες κυκλαδίτικες γεύσεις.
Για κρατήσεις 22940 24292.

Oceanis restaurant
Τηλ. 22940 24292 reserve.
Θάλειας 3 Ραφήνα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.