Κλείνουν οι παιδότοποι σε Ραφήνα Πικέρμι – Ανοιχτά τα πάρκα και οι παιδικές χαρές

Την αναστολή λειτουργίας των παιδότοπων σε Ραφήνα και Πικέρμι ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/3) σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου για κλείσιμο των παιδότοπων λόγω κορονοϊού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι παιδικές χαρές, τα πάρκα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν προσβάσιμες για το κοινό, αλλά με σύσταση προς τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, αναστέλλεται η λειτουργία των παιδότοπων σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι παιδικές χαρές, τα πάρκα και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν προσβάσιμες μέχρι νεωτέρας για το κοινό – όχι για οργανωμένα τμήματα εκγύμνασης ή διεξαγωγή εορτών, πάρτυ κτλ– με τη σύσταση προς τους πολίτες για συνετή και περιορισμένη χρήση και με την τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ σχετικά με τις προφυλάξεις που πρέπει ο κάθε ένας να λαμβάνει ατομικά για τον εαυτό του αλλά και για τους γύρω του”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.