Κορωπί: Το αλαλούμ με τα αντιπλημμυρικά έργα

Συνεχίζεται το αντιπλημμυρικό έργο στην κεντρική λεωφόρο του Κορωπίου, που θα λύσει τα πλημμυρικά φαινόμενα της περιοχής αλλά μέχρι στιγμής, τους τελευταίους 6 μήνες, έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό αλαλούμ.

Για περίπου 3 μήνες ήταν κλειστό το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ της Λ. Μαρκοπούλου με την Λ. Βασ. Κων/νου και τους τελευταίους 3 μήνες είναι ανά διαστήματα κλειστό τμήμα της Λ. Βασ. Κων/νου.

Σύμφωνα με τον Δήμο Κρωπίας, το έργο θα σταματήσει προσωρινά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς-Θεοφανείων για να μην δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα στην τοπική αγορά και θα γίνει προσωρινή τοποθέτηση ασφαλτοτάπητα.

Ρωτώντας πάς στην πόλη

Ρωτώντας πάς στο κέντρο της πόλης και αυτό διότι οι οδηγοί που διέρχονται από την Λ. Βάρης Κορωπίου ή την Λ. Μαρκοπούλου, προς την πόλη του Κορωπίου, λόγω των έργων οδηγούνται στην οδό Κύπρου, που παρά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι διπλής κατευθύνσεως και στη συνέχεια ο κάθε οδηγός ακολουθεί τον προπορευόμενό του (!) και αυτό καθώς δεν υπάρχει ούτε μία κατευθυντήρια πινακίδα που να πληροφορεί τους ταλαίπωρους οδηγούς!

Με λίγη τύχη, οι οδηγοί από την Κύπρου θα στρίψουν αριστερά στην οδό Αρ. Γκίκα, όπου ο μισός δρόμος είναι διπλής κατευθύνσεως (!) και ο υπόλοιπος μονόδρομος, για να βρεθούν στην Λ. Βασ. Κων/νου -στον Ι.Ν. Αναλήξεως- ή θα συνεχίσουν ευθεία στην Κύπρου όπου έχουν δύο επιλογές ή θα στρίψουν αριστερά στην οδό Παπαμιχάλη και δεξιά στην Αρ. Γκίκα για να βρεθούν στον Ι.Ν. Αναλήξεως, ή θα κάνουν το λάθος να στρίψουν δεξιά στην Σ. Σουρλαντζή, για να βρεθούν στην πλατεία δεξαμενής και να χαθούν!

Αυτή είναι η πραγματικότητα που αναδεικνύει την αδιαφορία των εμπλεκόμενων φορέων!

Mesogianews

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.