Μάκης Βορίδης από τη Ραφήνα: Μονόδρομος η αυτοδυναμία της ΝΔ

Τις αντιφάσεις της πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα επεσήμανε σε ομιλίες του, το πρωί της Κυριακής (23/6/2019), ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, Ανατολικής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Η πρώτη ομιλία του οργανώθηκε από πολιτικούς φίλους του στο καφενείο του Μαγγίνα που βρίσκεται στη Διασταύρωση της Ραφήνας, την οποία επισκέφθηκε για δεύτερη φορά μέσα στις τρεις τελευταίες ημέρες, και στη διάρκειά της ο κ. Βορίδης στάθηκε στην αναγκαιότητα να μην υπάρξει ούτε μία ψήφος χαμένη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ώστε να επιτευχθεί η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου στη συνέχεια απερίσπαστη να εφαρμόσει το πρόγραμμά της προς όφελος του συνόλου των πολιτών.

Στη δεύτερη ομιλία του, λίγο αργότερα, ο Μάκης Βορίδης στάθηκε στους λόγους για τους οποίους πρέπει να καταψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μπει ένας φραγμός, όπως ανέφερε, στις πολιτικές οι οποίες μόνο προβλήματα δημιουργούν στο σύνολο της κοινωνίας τα τελευταία 4,5 χρόνια.

«Η καθολική συντριβή του αριστεράς τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στις ευρωπαϊκές, πρέπει να είναι μόνον η αρχή αφού το διακύβευμα των εθνικών εκλογών δεν είναι η νίκη, απλώς, της Νέας Δημοκρατίας αλλά η αυτοδυναμία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης τόσο στη Ραφήνα όσο και στη Νέα Μάκρη!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.