Μαραθώνας: Εκεί που οι άλλοι σταματάνε ο ΜΕΣΜΑ πατάει γκάζι

Εκεί που οι άλλοι σταματάνε ο ΜΕΣΜΑ πατάει γκάζι και βάζει πλώρη για τα play off!!!

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο που έδινε τον παλμό, οι Μαραθωνομάχοι έδειξαν από την αρχή ότι μέσα στο σπίτι τους δε θα περάσει κανένας ένα εύκολο βράδυ!

Ξεκινώντας πολύ δυνατά το πρώτο δεκάλεπτο, μπήκαν στην θέση του οδηγού χωρίς να χάσουν το προβάδισμα στο σκορ ούτε μια φορά.

Το ημίχρονο έληξε με το 37-31 και όλα έδειχναν ότι θα γίνει ένα τεράστιο ντέρμπι!

Η ομάδα των Αγ. Αναργύρων, που δεν είναι τυχαία στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και με πολύ δυνατές άμυνες και αιφνιδιασμούς κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ και με τρίποντο μαχαιριά στα 10 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού να ισοφαρίσουν και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση!!

Και εκεί που θα περίμενε κανείς ότι οι παίχτες του Μαραθώνα από την υπέρ προσπάθεια δε θα άντεχαν, αποφάσισαν να πατήσουν το πόδι στο γκάζι σε ένα γήπεδο καμίνι και με άμυνα από ατσάλι που δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να βάλουν παρά μόνο 2 πόντους, να πάρουν την τεράστια νίκη με το τελικό 72-62 και να συνεχίσουν να ονειρεύονται!

Επόμενο παιχνίδι στο Κουκάκι στο οποίο θέλουν την νίκη και θα υπάρχει πούλμαν για να ακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν.

Ο ΜΕΣΜΑ ευχαριστεί τα πάνω από 200 άτομα που κατέκλυσαν το γήπεδο και έδειξαν για άλλη μια φορά ότι στο Μαραθώνα ένας είναι το αφεντικό και δίνει πολλά συγχαρητήρια σε παίχτες και προπονητή που κάθε βδομάδα δείχνουν καλύτεροι, προετοιμάζονται σωστά και τιμούν τα χρώματα του Μαραθώνα με την κατάθεση της ψυχής τους!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.