Μαραθώνας: Όλα έτοιμα για το 1ο MESMA 3on3 street, στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη

Ο ΜΕΣΜΑ, ένας αθλητικός σύλλογος πρότυπο με συνεχείς κοινωνικές δράσεις τα τελευταία χρόνια, έχοντας στο πλευρό του Μεγάλο Χορηγό την Stoiximan, διοργανώνει ένα διήμερο event μνήμης στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019 προς τιμήν του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Χαμηλοθώρη που έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Γι΄αυτή την σπουδαία διοργάνωση και την ιδέα που έγινε τελικά πραγματικότητα μίλησε στο Sport24.gr ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κοτταρίδης.

Αρχικά, τόνισε πως: “Ευελπιστούμε όντως αυτό το μεγάλο event στην μνήμη ενός καταπληκτικού παιδιού να γίνει θεσμός. Η οργάνωση του τουρνουά ήταν στο μυαλό μας για μήνες και είχαμε σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες.

Έλειπε μόνο ένας μεγάλος υποστηρικτής ώστε να να γίνει πραγματικότητα το όραμα μας. Έτσι λοιπόν πρόεκυψε και η συνεργασία με την Stoiximan. Πήγαμε ένα απόγευμα στα γραφεία τους και συναντήθηκα με μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που όταν τους ανέλυσα το πλάνο και το όραμα αυτού του τουρνουά δεν το σκέφτηκαν στιγμή και ξεκίνησαν να αμέσως πλάνο υλοποίησης!

Είναι μια τεράστια συνεργασία για έναν σύλλογο σαν τον ΜΕΣΜΑ και φυσικά δείχνει για άλλη μια φορά τις κοινωνικές ευαισθησίες ενός τεράστιου οργανισμού όπως η Stoiximan”

Φυσικά, ο Πρόεδρος του ΜΕΣΜΑ δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τις κοινωνικές δράσεις της ομάδας καθώς “ο ΜΕΣΜΑ πέρα από αθλητικός είναι και πολιτιστικός σύλλογος και με ευρεία φιλανθρωπική δράση.

Έχουμε διοργανώσει φιλανθρωπικούς αγώνες μπάσκετ, στηρίζουμε ενεργά κάθε χρόνο το φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα, επισκεπτόμαστε σχολεία στα πλαίσια της γνωριμίας των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο ευπαθείς ομάδες της τοπικής κοινωνίας και μοιράζουμε δώρα και τρόφιμα και άλλα πολλά.

Στόχος μας είναι αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα και το MESMA 3×3 Street Παναγιώτης Χαμηλοθώρης είναι μέρος αυτού του στόχου”

Η ομάδα του Μαραθώνα θα υποδεχθεί πάρα πολύ κόσμο που ανυπομονεί να αγωνιστεί στο τουρνουά 3×3 και να παλέψει για την διάκριση. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κοτταρίδης: “Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 30 και μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουμε να διπλασιαστούν, μην ξεχνάμε ότι ο μήνας Αύγουστος κάνει τα πράγματα να πηγαίνουν αργά σε όλα τα επίπεδα.

Θέλουμε με την ευκαιρία να καλέσουμε όλους όσους θέλουν να λάβουν μέρος να μην καθυστερήσουν στις εγγραφές γιατί δεν έχουν μείνει και αρκετές θέσεις ελεύθερες”.

Ο Πρόεδρος αποκάλυψε πως στο event θα δώσουν το παρών σπουδαίοι αθλητές από τον μπασκετικό κόσμο όπως ο Δημήτρης Πανανικολάου, ο Γιάννη Γκαγκαλούδης και ο Κώστας Τσατσαρής, ενώ μίλησε για το στόχο του ΜΕΣΜΑ τη νέα σεζόν: “Βασικός στόχος και όραμα του συλλόγου είναι να αλλάξουμε τον αθλητισμό στον Μαραθώνα.

Θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις μια άνοδο κατηγορίας για την ανδρική μας ομάδα, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην ανάπτυξη όλων των ακαδημιών του συλλόγου, βοηθάμε με φιλανθρωπικές δράσεις όσους το έχουν ανάγκη και κοιτάμε στο μέλλον για το επόμενο MESMA3x3 Street Παναγιώτης Χαμηλοθώρης”.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τους τρόπους συμμετοχής στο event.

sport24.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.