Μαρκόπουλο: Ο Γιάννης Πολίτης υποψήφιος Δήμαρχος

Η δεύτερη επίσημη υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Μαρκοπούλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Πολίτη, που είναι δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου και της Κ.Δ.Ε.Μ..

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Πολίτης αναφέρει τα εξής:

Παρουσιάζομαι ενώπιών σας για να ανακοινώσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Μαρκόπουλου στις εκλογές του Μαΐου! Το πράττω με ωριμότητα και ευθύνη, μετρώντας τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε και τις ευκαιρίες που πρέπει να δημιουργήσουμε.

Με γνωρίζετε καλά οι περισσότεροι. Έχουμε οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα σε κοινές προσπάθειες και συνεχείς αγώνες. Για αυτό άλλωστε με έχετε τιμήσει με την ψήφο σας επανειλημμένως για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Από την πλευρά μου πάντα προσπαθούσα να ανταποδώσω αυτή την τιμή, εργαζόμενος ακούραστα για να λύσουμε τα προβλήματα, για να ανεβάσουμε την περιοχή μας. Γνωρίζω ότι το αξίωμα του Δημάρχου δεν είναι ένας ευχάριστος περίπατος ή η ικανοποίηση μιας φιλοδοξίας, όπως ίσως κάποιοι θεωρούν. Είναι θέση ευθύνης και νιώθω ότι είμαι έτοιμος να αναλάβω την Διοίκηση του Δήμου και αποφασισμένος να αναμετρηθώ με τα προβλήματα της περιοχής και την πρόκληση να κάνουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας, Δήμο πρότυπο.

Είμαι έτοιμος να σηκώσω τα μανίκια για να βελτιώσουμε την καθαριότητα και το οδικό δίκτυο, την κατάσταση στις πλατείες και τις παιδικές χαρές. Για να βελτιώσουμε τις υποδομές στα σχολεία, τους Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΑΠΗ. Για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της Αποχέτευσης. Για να προωθήσουμε καινοτόμες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και να ενισχύσουμε τη Πολιτιστική- Κοινωνική – Αθλητική Δραστηριότητα. Για να κάνουμε την πόλη μας χαρούμενη, φιλική, σεβαστή, ασφαλή.

Πιστεύω στην σκληρή δουλειά, στην αξία του προγραμματισμού και της μεθοδικότητας, στην αξιοποίηση των καλύτερων σε κάθε τομέα, της συνεργασίας όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης, στην λαϊκή συμμετοχή και τη διαφάνεια. Πιστεύω ακράδαντα ότι χρειάζεται να πορευτούμε με όραμα, σχέδιο και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, όσοι θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα δυναμική.

Γι αυτό απευθύνομαι σ’ όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από ιδεολογικές τοποθετήσεις, κομματικές διαφορές. Όλοι όσοι πονάνε αυτή την πόλη, όσοι την βάζουν πάνω απ’ όλα, έχουν θέση στην προσπάθειά μου που ζητάω να στηρίξετε.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !

mesogianews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.