Με Γκαβασιάδη η Τριγλία 1-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Έστω και δύσκολα η Τριγλία Ραφήνας και παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε πήρε τελικά το… τρίποντο κόντρα στον μαχητικό Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, με σκορ 1-0 στο “ουδέτερο” γήπεδο της Νέας Μάκρης.

Από την ομάδα του Στάθη Ασλάνογλου απουσίαζαν οι τραυματίες Τσέπας, Σκαφίδας και Καραγιάννης. Τρεις σημαντικές μονάδες για τους κιτρινόμαυρους. Οι δύο πρώτοι μάλιστα αναμένεται να λείψουν για καιρό. Παρά ταύτα όμως οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ σχετικά νωρίς, στο 19ο λεπτό.

Ο Μανιδάκης ανέτρεψε μεσ΄ την περιοχή τον Γκαβασιάδη και ο Δραγάτης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο παίκτης που το κέρδισε, το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. Από κει και πέρα είχαν μια ελαφριά υπεροχή οι φιλοξενούμενοι όμως δεν απείλησαν την εστία του Κύρκου σε καμμιά περίπτωση.

Τουναντίον μάλιστα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (44ο λεπτό) ο σκόρερ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του. Μετά από επέλαση από αριστερά του Ψηλιάκου και σέντρα στα καρέ του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, ο Γκαβασιάδης επιχείρησε δυνατό σουτ, απέκρουσε ο Ιωσήπου, η μπάλα επέστρεψε στον σεντερ φορ της Τριγλίας ο οποίος από ακόμα πιο πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι δύο ομάδες στην επανάληψη. Με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και με τους γηπεδούχους να αμύνονται σωστά. Το ματς άναψε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν στο 83΄ο Σούφλας επιχείρησε με “ψαλιδάκι” να απειλήσει τον Κύρκο όμως η μπάλα έφυγε άουτ, στο 85΄ ο Πιτσούνης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα όμως ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του για οφσάιτ και η φάση δεν μέτρησε.

Στο 87΄ ο Λαγός είχε την ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς όταν φάτσα με το τέρμα δεν έπιασε το σουτ, ενώ στο 90΄ ο Γκαβασιάδης έφυγε από δεξιά μπήκε στην περιοχή σούταρε δυνατά όμως ο Ιωσήπου ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ.

Συμπερασματικά το γήπεδο της Νέας Μάκρης δεν προσφέρεται για να παιχτεί ποδόσφαιρο και συνεπώς η νίκη της Τριγλίας αποκτά μεγαλύτερη αξία. Λαμβανομένων δε, των τριών πολύ σημαντικών απουσιών.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου έφυγαν από το γήπεδο διαμαρτυρόμενοι στον διαιτητή για την φάση της ακύρωσης του γκολ στο 85΄.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Αλεξ. Δραγάτης με βοηθούς τους Αλ. Καραθανάση και Αν. Σοφιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΡΙΓΛΙΑ (Στάθης Ασλάνογλου): Κύρκος, Παπαδιονυσίου, Αρβανιτίδης, Κουμουτσέας, Τσούκας, Τσάγκαρης, Ζαφειρόπουλος (70΄ Λαγός), Γαλανόπουλος, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (89΄ Παπαδόπουλος), Ψηλιάκος (75΄ Πατσιούρας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Γιαν. Μαγγίνας): Ιωσήπου, Χουστουλάκης, Γιαννόπουλος, Ντέντια (58΄Ναούμ), Μανιδάκης, Παπαγεωργάκης, Φελέκης (76΄ Χριστόπουλος). Πιτσούνης, Σούφλας, Σαντριά, Καραχάλιος (76΄ Παππάς)

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.