“Μικρά αθώα ψέματα 2” στο Σινέ Αελλώ Τρίτη & Τετάρτη

O Μαξ (Φρανσουά Κλουζέ) βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη γι’ αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του που έχει να δει τρία χρόνια καταστρώνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν.

Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία; Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας «Μικρά Αθώα Ψέματα» που αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που το σίκουελ μπορεί να λειτουργήσει και μόνο του, χωρίς να χρειάζεται να δεις την πρώτη ταινία. Πίσω από την κάμερα, σε ρόλο σκηνοθέτη, συναντάμε και πάλι τον βραβευμένο με Σεζάρ σκηνοθεσίας Γκιγιόμ Κανέ (Αγάπαμε αν Τολμάς), ενώ επιστρέφει και το δυνατό καστ, στο οποίο συμμετέχει και η βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ (Ζωή σαν Τριαντάφυλλο, Inception). Προϋπόθεση για να δεχτούν όλοι οι ηθοποιοί να επιστρέψουν στο πλατό, ήταν να είναι καλό το σενάριο. Αν ένας αρνιόταν, δεν θα γινόταν η ταινία. Γι’ αυτό και ο Κανέ δηλώνει ότι του πήρε περισσότερο χρόνο να γράψει το «Μικρά Αθώα Ψέματα 2», καθώς ήθελε να επικεντρωθεί σε κάθε έναν χαρακτήρα ξεχωριστά.

Όπως και στην πρώτη ταινία έτσι και εδώ, οι χαρακτήρες μεθούν, χορεύουν και αφήνουν μυστικά να αναδυθούν στην επιφάνεια. Όμως τα πράγματα θα σοβαρέψουν επικίνδυνα μετά από μια φαινομενικά αθώα συζήτηση. Η ταινία ασχολείται με θέματα που απασχολούν συνολικά τους ανθρώπους, όπως οικονομικά, κοινωνικά αλλά και ψυχικά προβλήματα. Ο Γκιγιόμ Κανέ κινηματογραφεί αυτό το μωσαϊκό χαρακτήρων και καταστάσεων με στοργή και άφθονο χιούμορ. Γι’ αυτό ο θεατής θα πρέπει να είναι έτοιμος να γελάσει αλλά και να συγκινηθεί.

Τρίτη 9 & Τετάρτη 10 Ιουλίου
ΜΙΚΡΑ ΑΘΩΑ ΨΕΜΑΤΑ 2
Ώρα έναρξης: 21.15
NOUS FINIRONS ENSEMBLE
Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ.
Πρωταγωνιστούν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Φρανσουά Κλουζέ, Ζιλ
Λελούς, Λοράν Λαφίτ, Μπενουά Μαζιμέλ,
Πασκάλ Αρμπιγιό, Κλεμεντίν Μπερτ, Βαλερί
Μποντόν, Χοσέ Γκαρσία, Ζαν Ντιζαρντέν.
Διάρκεια: 135 λεπτά
Ώρα έναρξης: 21.15 (Μια προβολή)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.