Mountain Bike Γέρακας 2019 VOL.1: Ο πιο… mountain αγώνας στην «καρδιά» μιας πόλης επιστρέφει!

Ο MTB ΓΕΡΑΚΑΣ 2019 VOL.1. είναι γεγονός, και ο πιο mountain αγώνας στην καρδιά μιας πόλης επιστρέφει για ακόμα μία φορά, την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019!

Η επιτυχημένη αυτή ποδηλατική διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός στην περιοχή του Γέρακα και προσελκύει κάθε φορά όλο και περισσότερους φίλους της ποδηλασίας και του αθλητισμού γενικότερα, φιλοδοξώντας παράλληλα να μυήσει όλο και περισσότερους στα μυστικά της ποδηλασίας!!

Οι λόγοι για τους οποίους ο συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει και συναρπάζει είναι αρκετοί, και έχουν όλοι να κάνουν με την προσπάθεια να διοργανωθεί μια όμορφη αθλητική εορτή που θα την απολαύσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, αγωνιζόμενοι και μη.

Ένα πρώτο στοιχείο που κάνει αυτή την ποδηλατική εκδήλωση να ξεχωρίζει είναι η ίδια η φύση του αγώνα. Η πίστα είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να υποβάλει σε δοκιμασίες τους αθλητές και να μεταφέρει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τον χαρακτήρα ενός αγώνα Mountain Bike στην καρδιά ενός αστικού κέντρου όπως ο Γέρακας. Την τελευταία φορά μάλιστα, η παρουσία σφοδρής και συνεχούς βροχόπτωσης όχι μόνο δεν υπονόμευσε αλλά ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το χαρακτηριστικό αυτό, δημιουργώντας ένα λασπωμένο και κατά γενική ομολογία δυσκατάβλητο τερέν, φέρνοντας την ορεινή ποδηλασία στην πόλη στο μέγιστο εφικτό βαθμό.

Παράλληλα, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να κοιτάζουν την πίστα αμφιθεατρικά, έχοντας οπτική επαφή με κάθε σημείο της πίστας, και παρακολουθώντας ολόκληρη την εξέλιξη του κάθε αγώνα της διοργάνωσης.

Με τον τρόπο αυτό. αρκετοί επισκέπτες που δεν έχουν παρακολουθήσει απαιτητικούς αγώνες ποδηλασίας από κοντά, έχουν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν τον αγώνα, να δουν έμπειρους αθλητές ποδηλατικών σωματείων όλων των ηλικιακών κατηγοριών να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα απαιτητικό τερέν και να μυηθούν σιγά σιγά στα μυστικά της ποδηλασίας

Όπως και στις διεξαγωγές της διοργάνωσης τα προηγούμενα έτη, ο MTB ΓΕΡΑΚΑΣ 2019 VOL.1 θα περιλαμβάνει αγώνες και για μικρούς φίλους της ποδηλασίας 3 έως 7 ετών, ώστε ακόμα και παιδιά των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών να λάβουν μέρος σε ποδηλατική διοργάνωση για πρώτη φόρα και να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με το άθλημα της ποδηλασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το mtbxpert.gr.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.