MTB Γέρακας 2019 Vol.1: Ένας απαιτητικός αγώνας στην καρδιά της πόλης (φωτό)

Ένας σκληρός αγώνας για όλες τις ηλικίες πραγματοποιήθηκε στο Γέρακα Ανατολικής Αττικής την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019.

Ο λόγος για τον ποδηλατικό αγώνα MTB Γέρακας 2019 Vol.1, ο οποίος διεξήχθη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Γέρακα, τείνοντας να γίνει θεσμός πια τόσο στην περιοχή όσο και στην ποδηλατική κοινότητα γενικότερα.

Ακολουθώντας το μοτίβο του προηγούμενου αγώνα, η πρόγνωση του καιρού έκανε λόγω για ακραίες καιρικές συνθήκες, έντονη βροχόπτωση ή ακόμα και χιονόπτωση και αέρα πολλών μποφόρ. Εν τέλει, ο αγώνας διεξήχθη μόνο με χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και αρκετό αέρα, δημιουργώντας απαιτητικές συνθήκες για τους αθλητές του αγώνα.

Οι παραπάνω συνθήκες, σε συνδυασμό με την περιποιημένη και ειδικά διαμορφωμένη πίστα για αγώνα circuit ορεινής ποδηλασίας, δημιούργησαν ένα τερέν πρόκληση για τους αθλητές του αγώνα, μεταφέροντας, όπως σχεδιαζόταν εξαρχής, την ορεινή ποδηλασία στην καρδιά μιας πόλης.

Σημαντική προσθήκη από την πλευρά της διοργάνωσης του αγώνα ήταν και η διαθεσιμότητα κλειστού χώρου για τη γραμματεία του αγώνα, για την παροχή φαγητού προς τη λήξη της εκδήλωσης και τέλος για τις απονομές του αγώνα, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε εορταστικότατο κλίμα. Με τον τρόπο αυτό, οι επισκέπτες του αγώνα μπόρεσαν να ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο τη διοργάνωση, πόσο μάλλον τις απονομές των αθλητών που αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ολοκληρώνοντας, ο MTB Γέρακας 2019 Vol.1 κατά μία έννοια είχε λίγο από όλα. Από τη μία έναν απαιτητικό αγώνα, εξαιτίας και του δυνατού αέρα, που έθετε προκλήσεις στους αθλητές και του παρακινούσε να ανταποκριθούν σε αυτές και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, και από την άλλη ένα εορταστικό κλίμα μίας εκδήλωσης εορτής κατά τη διάρκεια των απονομών, επιβραβεύοντας τον κόπο τον αθλητών και επιτρέποντας στους επισκέπτες του αγώνα να απολαύσουν τη διοργάνωση.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.