Ν. Καλαντζής: «Να τοποθετηθούν οι ελληνικές σημαίες από σήμερα σε κάθε σπίτι στο Δήμο Παλλήνης»

Με μήνυμά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής προτρέπει όλους τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης να τοποθετήσουν τις ελληνικές σημαίες έξω από κάθε σπίτι στο Γέρακα, την Παλλήνη, την Ανθούσα και την Κάντζα.

Αναλυτικά τι αναφέρει στο μήνυμά του:

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η πατρίδα μας, εμείς έχουμε αποδείξει πως θα τα καταφέρουμε. Είναι στο DNA των Ελλήνων να ξεπερνούν την κάθε δυσκολία και να ξανασηκώνονται όρθιοι. Εν όψει της αυριανής διπλής εορτής της 25ης Μαρτίου, ας υψώσουμε όλοι στα σπίτια μας από μια ελληνική σημαία, ως σύμβολο ενότητας, τιμώντας όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία της Ελλάδος, καθώς και ότι είμαστε εδώ παρόντες για να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία που περνά η χώρα μας σήμερα. Καλή αυριανή σε όλους και Χρόνια Πολλά».

Ο Νεκτάριος Καλαντζής είχε δωρίσει άλλωστε και ως πρόεδρος της ΕΝΑ πριν λίγους μήνες ελληνικές σημαίες που τοποθετήθηκαν σε ακριτικά σημεία της χώρας, από το Καστελόριζο και τους Αρκιούς ως τη Θράκη και τους Οθωνούς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.