“Νέκρα” στο Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα (video)

“Άδειασε” και το αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα, μετά τα τελευταία μέτρα αλλά και τις δραματικές εξελίξεις σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας φυσικά.

Το βίντεο είναι σημερινό (πριν λίγη ώρα) και αποτυπώνει την εικόνα του αεροδρομίου. Να θυμίσουμε ότι κατά την άφιξή των επιβατών όσων Ελλήνων έρχονται στην πατρίδα υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους για κορονοϊό από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έχει εγκατασταθεί τις τελευταίες ώρες στο αεροδρόμιο.

Όσοι καταφθάνουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οφείλουν να συμπληρώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τον ακριβή τόπο διαμονής τους, εκεί δηλαδή όπου θα περάσουν τις 14 μέρες απομόνωσης, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Με τα έγγραφα αυτά στη συνέχεια οι ελληνικές αρχές θα κάνουν ελέγχους «πόρτα-πόρτα», υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Οι αστυνομικές Αρχές θα έχουν στη διάθεση τους αυτά τα στοιχεία ώστε να είναι σε θέση να ελέγχουν, αν οι ταξιδιώτες από το Λονδίνο τηρούν την καραντίνα και σε περίπτωση που συμβαίνει το αντίθετο, κινδυνεύουν με βαρύτατα πρόστιμα.

https://www.facebook.com/100008249501186/videos/2840119922939630

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.