Νίκη παραμονής στα Σπάτα για τον Κιθαιρώνα, 1-0 τον Αήττητο

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Κιθαιρώνας μέσα στα Σπάτα.

Η ομάδα του Καπαρελλίου με γκολ του Κουλουριώτη κέρδισε πανάξια 1-0 τον Αήττητο και ουσιαστικά έκανε το πιο μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία πετυχαίνοντας και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Οι Βοιωτοί αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες για σαράντα περίπου λεπτά εν τούτοις και καλό ποδόσφαιρο έπαιξαν και σωστή διαχείριση έκαναν ενώ και γκολ πέτυχαν ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι.

Το α’ ημίχρονο

Οι Βοιωτοί θα λέγαμε ότι «κυριάρχησαν» σε αυτό το διάστημα. Με σοβαρότητα και πειθαρχία «ανάγκασαν» τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα του Καπαρελλίου είχε μεγάλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Τσέλλου που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το β’ ημίχρονο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την επανάληψη η Βοιωτική ομάδα. Πέτυχε το γκολ δηλαδή. Λίγο αργότερα όμως έμεινε με δέκα παίκτες με συνέπεια να οπισθοχωρήσει κάπως. Οι γηπεδούχοι πίεσαν σε αυτό το διάστημα αλλά η ομάδα είχε σωστή αμυντική διαχείριση και τον Γερογιάννη εκεί όταν χρειάστηκε…

Φάσεις & Γκολ

6* Τεράστια ευκαιρία για τον Κιθαιρώνα. Ο Δαδάκος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, έκανε το πλασέ, ο Στεφανίδης με υπερένταση απέκρουσε προσωρινά, η μπάλα ήρθε στον αμαρκάριστο Κουλουριώτη που σε κυριολεκτικά κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

23* Σε φάουλ του Τζανουλίνου μέσα στην περιοχή ο Ευθυμίου προ του κινδύνου με κεφαλιά διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

31* Σε σέντρα του Πλαβούκου ο Ταμπάκης πήγε να πάρει τη κόντρα αλλά ο Γερογιάννης σε πλήρη ετοιμότητα και ψύχραιμα μπλόκαρε τη μπάλα.

35* Ο Νικολακόπουλος εκτέλεσε πολύ ωραία το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Στεφανίδης με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

39* Καλή η εκτέλεση φάουλ από τον Σεχάϊ αλλά και πάλι ο Στεφανίδης δεν «ξεγελάστηκε» στην γκέλα της μπάλας και την έδιωξε μακριά αποσοβώντας έναν ακόμα κίνδυνο.

44* Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Κιθαιρώνα να ανοίξει το σκορ αλλά ο Τσέλλος στο κτύπημα πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Αργυρίου που ανατράπηκε από τον Μεγαλοοικονόμου.

48* Γκολ για τον Κιθαιρώνα. Ο Κουλουριώτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μεγαλοοικονόμου, πήρε τη μπάλα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

51* Ο Δαδάκος αποβάλλεται παίρνοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την άγουσα για τα αποδυτήρια

61* Ο Τσέλλος την τελευταία στιγμή κόβει τον Πλαβούκο διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

63* Σωτήρια επέμβαση από το Γερογιάννη που έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στον αμαρκάριστο Ταμπάκη.

65* Άλλη μια σωτήρια επέμβαση από τον Γερογιάννη. Ο Γραμματίκας έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο γκολκίπερ των Βοιωτών έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

78* Μεγάλη ευκαιρία για τον Κιθαιρώνα. Σε κόρνερ του Αργυρίου ο Τσέλλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γερόλυμος πάνω στη γραμμή έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

86* Ο Ταμπάκης από πολύ κοντά έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γερογιάννης για μια ακόμη φορά μπλόκαρε τη μπάλα αποσοβώντας έναν ακόμη κίνδυνο.

90* Αποβάλλεται ο Γραμματίκας των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αήττητος (Βαγγέλης Τσιώλης): Στεφανίδης, Γραμματίκας, Γερόλυμος, Μεγαλοοικονόμου (53* Χιλάϊ), Βενέτης, Τσέπας, Ταμπάκης, Τζανουλίνος, Πλαβούκος, Πρέντι (79* Κουσελάς), Αντζέλι (21* Δρίτσας).

Κιθαιρώνας (Παπαναστασίου – Κυριάκος): Γερογιάννης, Νικολακόπουλος, Σεχάϊ, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου (87* Κατσίκιας), Αργυρίου, Αποστολόπουλος (90* Μερκούρης), Δαδάκος, Παπαευθυμίου (70* Μπόβαλης), Κουλουριώτης (67* Πατσίλης).

Πηγή: stereasports

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.