Ο Μπάμπης Στόκας των Πυξ Λαξ στη Ραφήνα (φωτό)

Ένα “πέρασμα” από τη Ραφήνα και συγκεκριμένα από τον Νέο Βουτζά έκανε ο γνωστός κι αγαπημένος τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας εκ των στελεχών του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ που μας χάρισαν μεγάλες επιτυχίες.

Τον Μπάμπη Στόκα είδαμε και ακούσαμε χθες το βράδυ της Παρασκευής στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού όπου μαζί τραγούδησαν κομμάτια του συγκροτήματος που άφησε εποχή στην ελληνική μουσική rock σκηνή.

Έχοντας στο πλευρό του τον Αργυρό ερμήνευσε το «Πούλα με», μια από τις πρώτες επιτυχίες του συγκροτήματος, αλλά και το «Έπαψες να έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και το «Μια συνουσία μυστική» από τον δίσκο Στίλβη του 1998. Μια πολύ δυνατή στιγμή που θύμισε στο κοινό μια από τις επιτυχίες του πιο άρτιου δίσκου των Πυξ Λαξ, που πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα και έγινε πλατινένιος.

Ο τραγουδοποιός όμως έχει περάσει και από τα μέρη μας αφού ο Γιάννης Μηναδάκης που διατηρεί το βενζινάδικο που βρίσκεται στην Α΄ είσοδο του Νέου Βουτζά, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος ανέβασε φωτό με τον Στόκα πάνω στη μηχανή του, να σταματά για να γεμίσει το ρεζερβουάρ της δίτροχης “κούκλας” που καβαλούσε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.