Ο Παλληνιακός στο… φινάλε πήρε την ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Νίκη Τραγανού

Μετά από συναρπαστικό κι αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς στο Τραγανό, η Νίκη αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον πολύ καλό (αν και νεοφώτιστο) Παλληνιακό, χάνοντας πάντως την ευκαιρία να έπαιρνε άλλους δυο υπερπολύτιμους βαθμούς.

Αφού δέχτηκε την ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας πιο πριν προηγηθεί δυο φορές.

Στη συνοπτική εικόνα του ματς, στο 4′ είχε δοκάρι η Νίκη, ενώ στο 42′ έκανε το 1-0 ο Βατσής. Στην επανάληψη, ισοφάρισε ο Παλληνιακός σε 1-1 στο 53′ με τον Μπαμίχα, ενώ έπειτα η Νίκη κέρδισε πέναλτι στο 62′ σε προσπάθεια του Σκοζάι και χέρι αμυνόμενου που εκτέλεσε εύστοχα ο Βατσής για το 2-1 στο σκορ. Εκ νέου ισοφάριση για τον Παλληνιακό σε 2-2 λίγο πριν τη λήξη, στο 90+2′ με τον Δημητρίου.

Τρεις άλλες φορές στο τρέχον πρωτάθλημα, η Νίκη είχε πάρει στις καθυστερήσεις πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας (νίκη με Θύελλα Ραφήνας, νίκη με Αχαρναικό, κι η ισοπαλία με τον Διαγόρα Βραχνείκων). Αυτή τη φορά όμως …πληγώθηκε σε ανάλογο διάστημα.

Φάσεις και Γκολ

4′: Ατομική ενέργεια του Βατσή από πλάγια, γύρισε για τον Γεωργιόπουλο, κοντινό πλασέ, η μπάλα κόντραρε από αμυντικούς και κατέληξε δοκάρι.
6′: Πλασέ εξ’ επαφής του Κυριόπουλου, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος, διαδοχικά πλασέ Δημογιάννη και Σάμιου, η μπάλα στα σώματα των αμυντικών.
16′: Φάουλ Σωτηρόπουλου κεφαλιά Παπαχριστόπουλου άουτ.
28′: Σουτ Σάμιου απέκρουσε ο Αντωνόπουλος
42′: Σέντρα Σωτηρόπουλου στο πίσω δοκάρι, στρώσιμο του Γεωργιόπουλου με το κεφάλι στον επερχόμενο Βατσή ο οποίος εκτέλεσε εξ’ επαφής για κάνει το 1-0.
49′: Σέντρα Σκοζάι δεν έπιασε καλά την κεφαλιά ο μόνος και αμαρκάριστος Δ Κολοτούρος, στα χέρια του τετματοφύλακα.
53′: Σέντρα Μπιτιλη, κεφαλιά Μπαμίχα στα δίχτυα για το 1-1.
62′: Σέντρα Σκοζάι χέρι Δημητρίου και πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Βατσής στα δίχτυα 2-1.
67′: Φάουλ του Παλληνιακού, ο Μπαμίχας το γέμισμα, ο Δημογιάννης στο οριζόντιο δοκάρι
70′: Τετ-α-τετ ο Μπαμίχας, απίθανη διπλή επέμβαση Αντωνόπουλου.
90+2′: Γέμισμα του Δημητρίου από το κέντρο, η μπάλα κατευθείαν στα δίχτυα! Η μπάλα δεν βρήκε πουθενά, κι έπαιξε …άσχημο παιχνίδι στον Αντωνόπουλο, αφού έσκασε στο ύψος του πέναλτι και πήγε μέσα.
Οι συνθέσεις

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ρ. Λούζι (78′ Ν. Κολοτούρος), Γαργαρώνης, Παπαχριστόπουλος, Σκοζάι (88′ Καλογερόπουλος), Βατσής, Παπαπέτρου, Γεωργιόπουλος (75′ Κυριάζος), Σωτηρόπουλος (46′ Δ. Κολοτούρος)

Παλληνιακός: Αθανασόπουλος, Κούσης, Βλάχος, Γκαμάλ (69′ Ματσαδές), Κολοτούρος, Δημητρίου, Δημογιάννης, Σάμιος, Κυριόπουλος (46′ Μπίτιλης), Μπαμίχας (80′ Τρυφιάτης), Ξαγοράρης.

* Την παραίτησή του από τη Νίκη υπέβαλλε αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος. Αφού γενικότερα φάνηκε ότι το αποτέλεσμα αυτό όπως διαμορφώθηκε, επέφερε αρνητικές συνέπειες στο όλο κλίμα, και μάλιστα ο Αντωνόπουλος ήταν αρκετά εκνευρισμένος ανακοινώνοντας την αποχώρησή του…

Στη φωτό του Βαγγέλη Δημητρόπουλου, οι αρχηγοί των δυο ομάδων, Κολοτούρος και Γεωργιόπουλος, κι ο διαιτητής Τζαγκαράκης με τους βοηθούς Κακαφώνη, Οικονόμου, όλοι Αχαίας.

Πηγή: www.iliaoikonomia.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.