Ο Βαγγέλης Τσέπας υποψήφιος με την “Ανάσσα” της Άννας Ραφτοπούλου

Έχω γεννηθεί το 1984 και είμαι μόνιμος κάτοικος Σπάτων.  Είμαι πτυχιούχος οικονομίας διοίκησης και πληροφορικής. Τα τελευταία πέντε χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της υγείας όπου είμαι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στα Medical πολυϊατρεία στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Κατά το παρελθόν έχω εργαστεί σαν υπάλληλος στο ΚΕΠ του Δήμου Σπάτων και στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου Σπάτων.

Παράλληλα ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησα από τις ακαδημίες του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ. Εν συνεχεία αγωνίστηκα και σε άλλες ομάδες της Αττικής και τα τελευταία δυο χρόνια επέστρεψα στον ΑΗΤΤΗΤΟ ως αρχηγός της ομάδας και πανηγυρίσαμε διαδοχικές ανόδους σε Γ Εθνική και Β Εθνική.

Είμαι γνώστης των προβλημάτων της πόλης μου και με το αντικείμενο της εργασίας μου αλλά και με τον αθλητισμό. Έχω την εμπειρία, την θέληση και τη δύναμη να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι ώστε να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα πάρα πέρα.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. της υποψήφιας δημάρχου Άννας Ραφτοπούλου. Έχει πρόγραμμα, έχει όραμα, δίψα αλλά και τις γνώσεις να κάνει τον Δήμο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, πρότυπο!

Με εκτίμηση,
Τσέπας Βαγγέλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος
στην Δ.Ε. Σπάτων με την ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.