Παλλήνη: Η απίστευτη απάντηση στη μητέρα 3χρονου που ξέχασαν κλειδωμένο στο σχολικό – “Ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος”

Ένα παιδί 3 ετών ξέχασαν κλειδωμένο στο σχολικό λεωφορείο οι συνοδοί ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στην Παλλήνη για τρεις ολόκληρες ώρες. Η γραμματέας του παιδικού σταθμού κάλεσε τους γονείς να ρωτήσει γιατί το παιδί δεν πήγε σχολείο κι αν είναι καλά, ενώ οι γονείς έντρομοι απάντησαν πως το παιδί μπήκε κανονικά στο σχολικό και θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται στην σχολική αίθουσα.

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε στο News 24/7 το περιστατικό, την αντίδραση των εργαζομένων του σχολείου, αλλά και την εξέλιξη της υπόθεσης.

“Χθες στις 7.30 το πρωί έβαλα τα δύο μου παιδιά στο σχολικό. Στις 11 δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την γραμματέα του παιδικού σταθμού να με ρωτήσει γιατί δεν πήγε ο γιος μου σχολείο κι αν είναι άρρωστος”, όπως μας λέει. Αμέσως η μητέρα απάντησε ότι “κάποιο λάθος έχετε κάνει γιατί το παιδί το έχω στείλει κανονικά σχολείο”, ενώ από το σχολείο την ενημέρωσαν ότι θα δουν ξανά τις παρουσίες της ημέρας.

Μετά από λίγη ώρα δέχτηκε ένα νέο τηλεφώνημα από τον σταθμό όπου της επιβεβαίωσαν με σιγουριά αυτή τη φορά πως το παιδί δεν ήταν στο σχολείο.

Η μητέρα περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε: “Αρχισα να τσιρίζω και να της λέω βρείτε το παιδί μου. Τι εννοείτε το παιδί μου δεν είναι εκεί; Το έχω στείλει κανονικά σχολείο. Πού είναι το παιδί;”

Εκείνη είχε ήδη μπει στο αυτοκίνητο την ώρα του τηλεφωνήματος μαζί με τον πατέρα της, ενώ είχε επίσης καλέσει την αστυνομία.

Όσον αφορά την αντίδραση των εργαζομένων του παιδικού σταθμού η μητέρα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μου έκλεισαν το τηλέφωνο και εγώ συνέχισα να παίρνω επανειλημμένα. Δεν απαντούσε κανένας. Έπαιρνα την συνοδό του λεωφορείου, που ούτε εκείνη απαντούσε. Μετά από 15 λεπτά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Ηρεμήστε, βρήκαμε το παιδί σας, το είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο”.

Όταν έφτασε στο σχολείο η διευθύντρια “με ένα ειρωνικό γελάκι”, όπως συμπληρώνει η ίδια η μητέρα, της είπε: “Κυρία μου ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος τον βρήκαμε”.

“Στο σχολείο έφτασε μαζί και η αστυνομία, οπότε και πήραν στο αυτόφωρο τη διευθύντρια του σχολείου και τον οδηγό. Ψάχνανε τις συνοδούς οι οποίες είχαν εξαφανιστεί και κατέφτασαν αργότερα στη ΓΑΔΑ.

Το περιστατικό ανέλαβε το τμήμα ανηλίκων και κράτησαν τις δύο συνοδούς καθώς και τον οδηγό. Σήμερα το πρωί βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και έλαβαν παράταση για να γίνει το δικαστήριο την Παρασκευή”, συνεχίζει.

Η μητέρα δεν ήρθε σε καμία επαφή με τις συνοδούς, αφού όπως περιγράφει, και από τη ΓΑΔΑ την έδιωξαν για να μην έρθουν σε επαφή μαζί τους.

“Το παιδί είναι καλά, ενώ είχε μπει προληπτικά στο νοσοκομείο και το κράτησαν μέχρι σήμερα το απόγευμα. Τώρα έχει ξανά ραντεβού με την παιδοψυχολόγο την Παρασκευή το πρωί” καταλήγει η μητέρα του παιδιού που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία.

news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.